Utgårdsvägen 19

Utgårdsvägen 19

Slutpris

2 265 000 kr


Handen— Haninge

Utgårdsvägen 19


Slutpris
2 265 000 kr

Handen— Haninge

3:a med gavelläge på populär adress med närhet till allt!

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a med ett fantastiskt läge i området! Med en minut till buss 829 som tar en till Ica maxi och Port 73, fem minuters gångväg till Torvalla och en kort promenad bort finns Handen C:s gedigna butiksutbud och pendeltåg. Det finns även ett flertal lekplatser och populära Eskilsparken/Gropen ligger endast ett stenkast bort.

Hela lägenheten har omsorgsfullt renoverats med stilrena ytskikt och smakfulla färgval. Tack vare sitt gavelläge så finns ett generöst ljusinsläpp och man kan njuta av solen på sena kvällar på den inglasade balkongen. Det modernt utrustade köket inbjuder till matlagning och här finns bra arbetsytor, praktisk förvaring samt plats för matbord. De båda sovrummen är väl tilltagna och här kan man njuta av den ostörda utsikten över tallens trädtoppar och uppskatta områdets lugn.

Lägenheten är belägen i den välskötta föreningen Runstenen som erbjuder alla faciliteter såsom bastu, gym och utmärkt tvättstuga. Tvättstugan ligger mellan Utgårdsvägen 19 och grannporten och kan smidigt nås via källaren så man behöver inte gå ut vid tvätt. Den stora hallen tillsammans med tillhörande källarförråd skapar utmärkta förvaringslösningar.

Varmt välkomna med ert intresse!


Boarea
79.5 kvm
Avgift
4 955 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-05-06

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Utgårdsvägen såldes av oss 2021-05-06. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Utgårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.