Bragevägen 19

Bragevägen 19

Slutpris

1 980 000 kr


Handen— Haninge

Bragevägen 19


Slutpris
1 980 000 kr

Handen— Haninge

Sällan till salu! Gavel 3:a med inglasad balkong med utsikt mot Eskilsparken!

ACCEPTERAT PRIS - FÖRST TILL KVARN!
En härlig välplanerad gavel 3:a med fönster i tre väderstreck, ljusa fräscha ytskikt och inglasad balkong i solsäkert sydvästläge. Centrumläge med magnifik utsikt mot Eskilsparken erbjuds nu dig som inte vill kompromissa kring ditt boende. Otroligt bekvämt boende med stambytt badrum, inglasad balkong. Bara 300 m till Haninge Centrum, med 90 butiker, restauranger och all service du kan tänkas behöva och det är endast ett par hundra meter till Haninge Pendeltågsstation där även en biograf kommer att blomstra upp inom snar framtid.

I Brf Hanveden bor du bekvämt intill Haninge Centrum och i en välordnad HSB förening med bra underhållsplan och stambytta badrum 2015. Med gångavstånd till flertal skolor, service, utmärkt kommunikation och fritidsaktiviteter så som badplatser, bassänger och idrottsanläggningar såväl som flertal gym bor du både centralt, tryggt och bekvämt med alla nödvändigheter inpå knuten.

Välkommen med ert intresse!


Boarea
64.4 kvm
Avgift
4 203 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2018-07-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.