Bragevägen 19 / Handen / Haninge

Sällan till salu! Gavel 3:a med inglasad balkong med utsikt mot Eskilsparken!

Slutpris
1 980 000 kr
Boarea
64,4 kvm
Avgift
4 203 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2018-07-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på bragevägen såldes av oss 2018-07-06. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på bragevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Handen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTERAT PRIS - FÖRST TILL KVARN!
En härlig välplanerad gavel 3:a med fönster i tre väderstreck, ljusa fräscha ytskikt och inglasad balkong i solsäkert sydvästläge. Centrumläge med magnifik utsikt mot Eskilsparken erbjuds nu dig som inte vill kompromissa kring ditt boende. Otroligt bekvämt boende med stambytt badrum, inglasad balkong. Bara 300 m till Haninge Centrum, med 90 butiker, restauranger och all service du kan tänkas behöva och det är endast ett par hundra meter till Haninge Pendeltågsstation där även en biograf kommer att blomstra upp inom snar framtid.

I Brf Hanveden bor du bekvämt intill Haninge Centrum och i en välordnad HSB förening med bra underhållsplan och stambytta badrum 2015. Med gångavstånd till flertal skolor, service, utmärkt kommunikation och fritidsaktiviteter så som badplatser, bassänger och idrottsanläggningar såväl som flertal gym bor du både centralt, tryggt och bekvämt med alla nödvändigheter inpå knuten.

Välkommen med ert intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration