Olsängsvägen 4 / Vega/Hermanstorp / Handen / Haninge

Avstyckningsbar fastighet i populära Hermanstorp!

Slutpris
5 800 000 kr
Boarea/biarea
112/60 kvm
Driftkostnad
27 700 kr/år
Totalareal
2 701 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-02-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Olsängsvägen såldes av oss 2019-02-19. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Olsängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vega/Hermanstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I expansiva Vega/Hermanstorp finns nu en unik möjlighet att förvärva denna villadröm samt en investeringschans som sällan dyker upp!

Olsängsvägen 4 är disponerat på två plan med en golvyta på ca 150 kvadratmeter och erbjuder ett unikt kök där det mesta är handgjort, vardagsrum med öppet till nock som ger stort ljusinsläpp och en känsla av rymd, två badrum, bastu, tvättstuga med separat ingång, tre sovrum, inglasat uterum, garage med vattenburen golvvärme och mycket mer.

Fastigheten är förberedd för avstyckning av tomt om ca 1200 kvm. Omfattande markarbeten är utförda med utjämning och utfyllnad av mark samt 1,5 meter kross på tilltänkt byggyta. Även geoteknisk undersökning har genomförts.
Detaljplanen beräknas enligt nuvarande planering att antas kvartal 1 2019, varefter utbyggnad av gator och ledningsnät tar ca 2 år. Bygglov enligt den nya planen beräknas till hösten 2020.
Information angående byggnader, bygglov med mera enligt detaljplanen finner ni i bifogade filer samt på Haninge kommuns hemsida. (https://www.haninge.se/hermanstorp)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration