Parkvägen 1 / Centrala Handen / Handen / Haninge

Välplanerad 4:a belägen ett stenkast från utmärkt service!

Boarea
99.5 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
Entréplan (Hiss finns)
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse Budgivning
Läs mer om budgivning

Bekvämt boende med där även ELEN ingår i månadsavgiften såväl som alla övriga driftskostnader. Detta utöver det unika centrumläget och närheten till samtlig service gör detta boende optimalt och enkelt för den bekväma köparen.
Lägenheten är belägen på entréplan med härlig inglasad balkong och disponerar över 99,5 välplanerade kvadratmetrar och en planlösning som även erbjuder öppna sociala ytor. Bostaden är genomgående i fräscht skick samt utrustad med modern maskinell utrustning i kök.
Till bostaden finns ett förråd och inom föreningen finns cykel och barnvagnsförråd, bastu, föreningslokal och övernattningsrum.

Brf Syrenen 1 är en välhållen förening där månadsavgiften har stått oförändrad sedan 2012. Föreningen har en mycket fin, välskött och ljus gård som central punkt. Där finns, förutom lekanordningar för barn, en ordnad grillplats samt bord och bänkar samt en nyligen iordninggjord boulebana. Från Brf Syrenen är det endast ett stenkast till flera handelsplatser som Port 73 och Haninge Centrum. Flertal gym som Sats och Nordic Wellness finns i närheten och Torvalla bad och ishall endast 10 minuters promenad bort. Naturreservatet och sjön Rudan är beläget strax intill där Haningeborna gärna utövar diverse fritidsaktiviteter sommar som vintertid.
Strax intill finns även Haninge närsjukhus såväl som busshållplats som tar dig ända in till Gullmarsplan och Nacka. Med pendeltåget nås Nynäshamn och Stockholm Central inom 30 minuter.

Varmt välkommen till ett bekvämt boende!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 5 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
Fakta
Fakta

Beskrivning
 • Boarea:
  99,5 kvm
 • Rum:
  4 (3 sovrum)
 • Våning:
  Entréplan
Byggnadssätt
 • Byggnadsår:
  1990
Energideklaration
 • Energiklass:
 • Energiprestanda:
  83 kWh/kvm och år
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Föreningen har tecknat ett nytt avtal med Telia som har byggt ett fibernät för internet (100/100 Mbit/s), inspelningsbar TV (paketet Lagom) samt bredbandstelefon. Kostnaderna för detta ingår i föreningens månadsavgift.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Utomhusparkeringsplats kostar 170 kr/mån eller 510 kr/kvartal.
  Garageplats kostar 270 kr/mån eller 810 kr/kvartal.
  Den nya ägaren måste ställa sig i kö för en ny p-plats/garageplats. Anmälan görs via e-post till föreningen,
Ekonomi

 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I föreningens månadsavgifter ingår värme, vatten, hushållsel samt kabel-TV, bredband
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätt
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen

 • Benämning
  Brf Syrenen 1. I föreningen finns 179 lägenheter.
 • Allmänt
  Brf Syrenens byggnader är uppförda på en gammal central plats i samhället Handen i Haninge. Här fanns tidigare bl.a. villor, bilförsäljning och ett bussgarage. Riksbyggen uppförde i slutet på 1980-talet Syrenens åtta byggnader och inflyttningen till lägenheterna skedde mellan 1989–1991. Alla lägenheter var vid inflyttningen sålda. Samtidigt byggde också Riksbyggen 3 hus för brf Bersån, vilket Syrenen delar vissa kostnader och gemensamhetsanläggningar med.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Tvättstuga:
  Tättstugan har ett bokningssystem som gör det möjligt att boka fyra tvättningar á 4 timmar per 4-veckorsperiod.

  Grovsoprummen:
  Föreningen tillämpar sedan en tid speciella öppningstider till grovsoprummet. Se anslag bl.a. på grovsoprumsdörren.

  Föreningslokal och övernattningsrum:
  Föreningslokalen kan hyras för fester och andra sammankomster.Kostnaden är 500 kr/dygn inkl. utrustning (bord/stolar/glas/porslin) + 500 kr i depositionsavgift. Tillgång till köket och duschrummet ingår.
  Övernattningsrum för två personer. Kostnaden är 300 kr/natt + 500 kr i depositionsavgift. Tillgång till köket och duschrummet ingår.
Sponsrade länkar
Ekonomi
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
I föreningens månadsavgifter ingår värme, vatten, hushållsel samt kabel-TV, bredband
Upplåtelseform :
Bostadsrätt
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Karta & platser
Närliggande platser & landmärken
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Området

Handen/Haninge C

Handen är centralorten i Haninge kommun som är Sveriges största skärgårdskommun. Förutom vacker natur med den fina skärgården som kronan på verket så finns här allt från frisbeegolfbana till gästhamnar och ett sprudlande kulturliv. I Haninge finns fräscha sportanläggningar, flera bibliotek, ett rikt föreningsliv och aktiviteter för alla.

Shopping och serviceutbud i toppklass

Upplev Haninges största mötesplats, Handen Centrtum, här händer något varje dag! Här finns gemenskapen och butikerna som ger mersmak. Bland mode, sport, inredning och mycket annat, hittar du även sköna matställen samt tjänster och service för vardag och fest. Port 73 är en handelsplats i Haninge som invigdes i oktober 2010 och ligger invid Riksväg 73, mitt i trafiknavet som sammanlänkar Haninge, Tyresö och Nynäshamn. Med två stora matbutiker, kombinerat med en centrumgallerias breda utbud och en stor parkering, finns här den perfekta platsen för shopping, mat och att umgås. I Handen finns även populära ICA Maxi som ligger i anslutning till Systembolaget.

Sport och fritid runt hörnet

Rudans friluftsområde och naturreservat ligger central i Handen bredvid pendeltågsstationen. Här kan du ta del utav sommaren på bästa möjliga sätt med att fiska, bada, cykla och vandra. Det finns flera vandrings- och motionsleder samt en mountainbikeslinga. Du kan även spela frisbeegolf, beachvolleyboll och boule på särskilda banor. På vintern kan man åka skridskor på den stora sjön och längdskidor i de upplysta spåren. I Handen finns även ett flertal stora sportanläggningar och Torvallas sim-och ishall.

Kommunikationer

I Handen finns det utmärkta kommunikationer via pendeltåg, ett flertal bussar samt smidiga bilvägar. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på 25 min och under nattetid finns det bussar som ersätter sträckan. Det finns flera busslinjer, bland annars direktbussar som går till Gullmarsplan. För den bilburne kan man snabbt ta sig ut på 73:an som tar ca en kvart till Stockholm C.

Skolor och Barnomsorg

Runstensskolan F-6, Söderbymalmsskolan 7-9, Vikingaskolan F-6, Deltaskolan 7-9, Haninge Montessoriskola F-5, Rudanskolan 4-9, Fredrika Bremer gymnasiet, Riksäpplet gymnasieskola. Här finns även förskolor så som pysslingen, Baldersro, Björken samt montessoriförskolan Ekorren.

Fördelar

#Cykelstigar (mtb)
#Golf
#Tågstation
#Sport och friluftsliv
#Skidspår
#Ishall
#Bussar
#Motionsspår
#Butiksgata/köpcentrum
#Hundvänligt
#Stort shoppingutbud
#Badstrand
#Barnvänligt
#Bowling
#Fiske

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn