Rökärrsvägen 14 / Kolartorp Solsätra / Handen / Haninge

Stor fastighet i Solsätra, unik möjlighet i expansiva Kolartorp!

Slutpris
2 750 000 kr
Boarea
79 kvm
Driftkostnad
28 000 kr/år
Totalareal
2 505 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Haninge Kolartorp 3:21
Såld
2019-07-11
Bostaden är såld!

Denna tomt på Rökärrsvägen såldes av oss 2019-07-11. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Rökärrsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kolartorp Solsätra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fast pris, först till kvarn! Varmt välkomna till denna unika fastighet som ligger i expansivt område med fantastiska framtidplaner. Belägen i området Solsätra med pågående detaljplaneläggning och kommer inom snar framtid vara en del av den nya stadsdelen Vega/Kolartorp där bostadsbyggandet har varit i full gång de senaste åren och i vår är den nya pendeltågsstationen också klar.

I kommunens detaljplaneprogram föreslås ett inslag av grupphusbebyggelse med mindre kedjehus, radhus eller liknande i områdets centrala och östra delar. För dessa kan tomterna vara mindre, ca 500 kvm. Se bifogade dokument för detaljplaneprogram och programskiss samt: http://haninge.se/bygga-bo-och-miljo/oversiktsplanering-och-detaljplaner/detaljplaner/kolartorp/kolartorp-474-och-477-solsatra/

Det föreslås även bebyggelse som utformas som friliggande en- och tvåvåningsvillor i de flacka partierna med lägre byggnader i det centrala området för att förstärka områdets öppna karaktär. Tomterna föreslås vara ca 1000 till 1500 kvm. I kantområdets gallrade slänter kan lite resligare byggnader, upp till tre våningar inkl. souterräng, passas in. Där föreslås bebyggelse på stora tomter som möjliggör att en naturmarkskaraktär med uppväxt vegetation kan bevaras på tomtmarken.

Varmt välkomna att ta del av denna unika möjlighet och investeringschans!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration