Sök Meny
Såld

Handen - Centrala Handen / Sleipnervägen 14

Renoverad 3:a med magnifik utsikt - ALLT ingår i mån.avgiften

ALLT ingår i den Iåga månadsavgiften på denna lägenhet belägen i centrala Handen med inglasad söderbalkong och magnifik utsikt finns denna genomgående renoverade 3:a (2015) med ljusa ytskikt, vackra parkettgolv samt snyggt renoverat badrum.
Lägenheten rymmer två stora sovrum, ett luftigt vardagsrum, stort kök med matplats som rymmer hela familjen samt mycket goda förvaringsutrymmen i klädkammare samt flertalet skjutsdörrsgarderober.
Brf Runstenen HSB är en stabil och betrodd förening. I föreningens månadsavgift ingår såväl el, bredband och telefoni som värme och vatten. För föreningens medlemmar finns flera tvättstugor att nyttja samt ett eget gym och välhållna lekplatser. Utmärkta parkeringsmöjligheter med gratis datumparkering och både parkeringsplatser med motorvärme och garage finns. Det är ca 500 meter till allt du kan behöva. Utmärkta kommunikationer erbjuds till Stockholm Central som nås inom 30 min, flertal skolor och gymnasieskola finns samt Haninge Centrum med brett serviceutbud. Några busshållplatser bort finns flertal handelsplatser, däribland Port 73. På gångavstånd nås Rudans friluftsområde med badsjö och härliga motionsslingor samt Torvalla idrottsanläggning med bl. a inomhusbassäng.

Hjärtligt välkommen med ditt intresse!

Sponsrade länkar
Handen / Centrala Handen
Sleipnervägen 14
Slutpris: 2 280 000 kr
Boarea: 78 kvm
Avgift: 4 884 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 3 av 3
Såld: 2017-01-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Handen / Sleipnervägen