Sleipnervägen 14 / Centrala Handen / Handen / HANINGE

Renoverad 3:a med magnifik utsikt - ALLT ingår i mån.avgiften

Slutpris
2 280 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
4 884 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-01-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sleipnervägen såldes av oss 2017-01-31. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Sleipnervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Handen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ALLT ingår i den Iåga månadsavgiften på denna lägenhet belägen i centrala Handen med inglasad söderbalkong och magnifik utsikt finns denna genomgående renoverade 3:a (2015) med ljusa ytskikt, vackra parkettgolv samt snyggt renoverat badrum.
Lägenheten rymmer två stora sovrum, ett luftigt vardagsrum, stort kök med matplats som rymmer hela familjen samt mycket goda förvaringsutrymmen i klädkammare samt flertalet skjutsdörrsgarderober.
Brf Runstenen HSB är en stabil och betrodd förening. I föreningens månadsavgift ingår såväl el, bredband och telefoni som värme och vatten. För föreningens medlemmar finns flera tvättstugor att nyttja samt ett eget gym och välhållna lekplatser. Utmärkta parkeringsmöjligheter med gratis datumparkering och både parkeringsplatser med motorvärme och garage finns. Det är ca 500 meter till allt du kan behöva. Utmärkta kommunikationer erbjuds till Stockholm Central som nås inom 30 min, flertal skolor och gymnasieskola finns samt Haninge Centrum med brett serviceutbud. Några busshållplatser bort finns flertal handelsplatser, däribland Port 73. På gångavstånd nås Rudans friluftsområde med badsjö och härliga motionsslingor samt Torvalla idrottsanläggning med bl. a inomhusbassäng.

Hjärtligt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration