Sleipnervägen 95 / Handen / HANINGE

Snyggt renoverad 3/4:a med områdets bästa läge!

Utgångspris
2 100 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
90,5 kvm
Avgift
5 746 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse Budgivning

Varmt välkomna till denna stilrent renoverade lägenhet med fritt läge i populärt och barnvänligt område! Lägenheten är belägen högst upp i huset med generöst ljusinsläpp, balkong med utmärkt solläge, helt utan insyn, med sol från förmiddag till solnedgång. Omgivningen består av bilfria innergårdar, välskötta lekparker och stora grönområden som skapar ett idylliskt hem för alla barnfamiljer. Lägenheten är omgjord till en 3:a men kan med enkla medel göras om till en 4:a.

Bostaden är omsorgsfullt renoverad med genomgående fräscha och moderna ytskikt, nytt kök och badrum. Tack vare sitt fria och höga läge finns ett generöst ljusinsläpp i hela lägenheten . Köket har stilrena vitvaror samt genomtänkt, påkostad och praktisk inredning med gott om plats för förvaring samt generösa arbetsytor som bjuder in till matlagning och långa, trevliga familjemiddagar.

Lägenheten är en perfekt anpassad familjelägenhet med två badrum, varav ett med badkar och dubbelhandfat och det andra utnyttjas idag som WC med tvättmaskin men möjlighet finns till dusch. I hallen finns gott om plats för upphängning och generösa skjutdörrsgarderober. Utmärkta förvaringslösningar finns överlag samt källarförråd på entréplan.

En kort promenad bort Sleipnervägen som ligger Handen C:s kompletta butiksutbud några hundra meter bort, utmärkta kommunikationer och vackra strövområden. Ett stenkast från lägenheten finns flertal förskolor, skolor (F-9) samt gymnasium och ICA nära där snabba ärenden tacksamt kan göras.

Varmt välkomna till ett hem där det bara är att flytta in, bo och trivas i!

Sponsrade länkar
Bilder
Sovrum 1
Sovrum 2
Visa alla 16 bilder
Inspiration
Annons
Saniflo
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • MATERIALVAL
  Samtliga rum har ett genomgående snyggt, parkettgolv och samtliga väggar är vitmålade.
 • HALL
  Stor hall med säkerhetsdörr och gott om plats för förvaring. I den inre hallen finns skjutdörrsgarderober med glasdörrar.

  Till lägenheten finns även ett tillhörande förråd.
 • VARDAGSRUM
  Generöst vardagsrum med stort ljusinsläpp och utgång till balkongen som ligger i rakt västerläge. Från balkongen kan man njuta av en fir utsikt över närområdets lummiga innergård och lekplats.
 • KÖK
  Kök i absolut toppskick med stilrena materialval och snygga vitvaror.

  Påkostade materialval såsom exklusiv kran, granitskiva, stänkskydd i glas samt ugn och micro i stapel. Här finns även diskmaskin.
 • SOVRUM 1
  Sovrum som med enkla medel kan göras om till två sovrum. (Dörr finns kvar).
 • SOVRUM 2
  Stort sovrum med skjutdörrsgarderob och med fri utsikt över innergården.
 • BADRUM 1
  Snyggt renoverat badrum med stengolv, kaklade väggar, dubbelhandfat, WC och badkar.
 • BADRUM 2
  Utnyttjas idag som gäst WC med tvättmaskin, möjlighet finns att använda som duschrum.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  90,5 kvm
 • Rum
  4 rum (2-3 sovrum)
 • Våning
  3 av 3
Energideklaration
 • Energiprestanda
  174 kWh/kvm och år
TV/Internet
 • En obligatorisk kostnad om 81 kr/mån tillkommer för bredband (Ownit 100/100 mbit). Grundutbud TV ingår i avgiften.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsbeskrivning
  Inom området finns fristående kallgaragelängor med ca 200 platser. Garagen är byggda på eller vid parkeringsytor med ca 500 uppställningsplatser. Kontakta föreningens ekonomiska förvaltning HSB om du vill hyra en parkeringsplats eller ett garage. Pris för parkeringsplats från ca 250 kr. 500 kr/mån för garage. Dessa avgifter höjs med 3 % per år.
Ekonomi
 • Avgift
  5 746 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Inre reparationsfond
  952 kr
 • Överlåtelseavgift
  1 113 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  445 kr
 • Pantsättning
  är pantsatt.
 • Planerade avgiftsändringar
  Månadsavgifterna höjs vartannat år med 3 % - nästa höjning kommer att ske 2018.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Loke HSB. I föreningen finns 637 lägenheter.
 • Allmänt
  Brf Loke är en stor bostadsrättsförening med stora och öppna ytor om ca 130 000 kvm. Bostadshusen byggdes mellan 1965 och 1968. Det är 28 fristående eller sammanhängande byggnader i fyra våningar. BRF Loke består av 637 lägenheter, 209 garageplatser varav 6 MC-platser, 427 parkeringsplatser varav 6
  motorvärmarplatser och 10 husvagnsplatser. Det finns även ett antal uthyrningsbara lokaler varav en affär/butik – idag ICA Nära.

  För mer info, vg besök föreningens hemsida; www.brfloke.se
 • Kommande renoveringar
  Köksstammar är relinade 2008-2009. Renovering av liggande stammen (under byggnaderna) avslutades våren 2016. Återstår avloppsstammar i lägenheterna och gemensamma stående stammar som är planerad att renoveras inom 10 år
 • Gjorda renoveringar
  Större renoveringar utförda de senaste 5 åren:
  2016: Åtgärd av korrosion på vissa balkonger och gavlar orsakad av en naturlig betongoxideringsprocess (karbonatisering). Experter anlitades för att få bättre grund och förslag till åtgärder. Det är bekräftat att ingen fara för människor eller egendom förekommer men korrosionen måste hanteras.
  2016: OVK besiktning
  2016: Tvättstugerenovering Vallavägen 31
  2014: Två lokaler görs om och säljs som bostadsrättslägenheter
  2014: Tvättstugerenovering Vallavägen 49
  2012-2013: Ventilation
  2011: Trapphusbelysning
  2010-2011: Ventilation
  2010: Relining av köksstammar
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Till BRF Loke hör åtta tvättstugor. Dessa är placerade på Sleipnervägen nr 9, 25, 45, 73 och 97. På Vallavägen finns de på nr 11, 31 och 49. I några tvättstugor finns maskiner för grovtvätt av exempelvis mattor, filtar, täcken och överkast. Som medlem har man även tillgång till cykelrum samt barnvagnsrum.

  Inom föreningens grönområden finns lekplatser med EU-anpassade lekredskap. Här finns också två fotbollsplaner samt två mindre bollplaner. I föreningens område finns även fem grillplatser. De är belägna på innergårdarna vid Sleipnervägen 5-15, 33-49, 61-75, 83-95, i rondellen vid Sleipnervägen 83-95 samt vid Vallavägen 19-23 i skogsdungen nedanför fotbollsplanen. Observera att det ej är tillåtet att grilla på balkonger/uteplatser.

  Till lägenheten hör ett förråd. Möjlighet finns att hyra extra förvaringsutrymme via ca 100 st extra förråd i storlekarna 4-34 m².
Området
 • Sleipnervägen ligger i ett mycket barnvänligt och populärt område som har närhet till det mesta. Det finns ett flertal lekplatser, fotbollsplan, förskola och skola i direkt närhet. Buss, ICA nära och Slätmossens vackra naturområde ligger endast ett stenkast bort.

  Det är endast ca 5 minuter gångväg till Handen C:s gedigna butiksutbud och till pendeltåget som tar en till T-centralen på 25 minuter. Nattetid finns bussar som trafikerar sträckan in till stan.

  De bilfria innergårdarna samt närheten till såväl vackra strövområden som bekvämligheter, gör denna förening till en attraktiv adress i Handen som passar både den stora och lilla familjen.

  OMRÅDESINFORMATION- HANDEN
  Handen är centralorten i Haninge kommun som är Sveriges största skärgårdskommun. Förutom vacker natur med den fina skärgården som kronan på verket så finns här allt från frisbeegolfbana till gästhamnar och ett sprudlande kulturliv. I Haninge finns fräscha sportanläggningar, flera bibliotek, ett rikt föreningsliv och aktiviteter för alla.

  Lägenheten är belägen ett par minuter från Haninge C där det finns ett flertal butiker såsom HM, Stadium och Lindex, ett flertal restauranger och caféer, apotek samt så är alla storbanker representerade i centrum. Förutom Haninge C finns även Port 73, som är en modern handelsplats, samt ICA Maxi i närområdet. För den sportintresserade finns ett flertal gym, tennis-och badminton hallar samt Torvalla sportanläggning med fotbollsplan, ishockeyhall och simbassäng. Ett flertal förskolor, grundskolor, gymnasium och högskolan KTH finns i Handen och i närområdena.

  Handen är ett expansivt område med stora framtidplaner. Flera nyproduktioner är planerade att vara klara inom de närmaste åren och hela centrum byggs om till en ny, modern stadsdel.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Dokument & Länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration
Följ oss i sociala medier