Sleipnervägen 49 / Centrala Handen / Handen / Haninge

Topprenoverad tvåa i mycket populärt område!

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
4 791 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sleipnervägen såldes av oss 2019-03-06. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Sleipnervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Handen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Missa inte en av områdets bäst renoverade bostäder! Här har ingenting lämnats åt slumpen och bostaden har totalrenoverats med påkostade materialval och en stilren finish. Genomgående från hall till kök ligger ett högblankt stengolv, taket har sänkts ner och spotlights satts in, mellan kök och hall finns även mycket praktisk förvaring i form av skjutdörrsgarderober med hyllsystem. Det stora köket präglas av vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier, gott om bänkytor för matlagning samt modern inredning med all maskinell utrustning du behöver.

Från det stora vardagsrummet med plats för både större soffgrupp, tv-möbler och matplats så når du den inglasade balkongen med härlig utsikt mot både lekpark och grönområden. I sovrummet hittar du ett vackert trägolv, öppna ytor och mycket bra förvaring. I bostadens hjärta, det topprenoverade badrummet, finns mycket snygga och påkostade attribut från golv till tak. Som om inte detta vore nog så har förrådet bredvid badrummet förberetts för att kunna bli en bastu.

På Sleipnervägen 49 bor du bekvämt beläget på en mycket populär adress med närhet till allt som Centrala Handen har att erbjuda. Det är mindre än 100 meter till kommunikationer och mataffär. I området finns även flertal skolor och förskolor. Slätmossens och Rudans naturreservat samt Torvalla idrottsanläggning är belägna strax intill och så även Handen Centrum med utmärkt serviceutbud. Perfekta kommunikationer erbjuds med bussar strax intill bostaden samt pendeltågstrafik som med kvartstrafik tar dig till Stockholms Central (ca 25 min) och Nynäshamn.

Varmt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration