Sleipnervägen 49

Sleipnervägen 49

Slutpris

1 850 000 kr


Centrala Handen— Handen— Haninge

Sleipnervägen 49


Slutpris
1 850 000 kr

Centrala Handen— Handen— Haninge

Topprenoverad tvåa i mycket populärt område!

Missa inte en av områdets bäst renoverade bostäder! Här har ingenting lämnats åt slumpen och bostaden har totalrenoverats med påkostade materialval och en stilren finish. Genomgående från hall till kök ligger ett högblankt stengolv, taket har sänkts ner och spotlights satts in, mellan kök och hall finns även mycket praktisk förvaring i form av skjutdörrsgarderober med hyllsystem. Det stora köket präglas av vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier, gott om bänkytor för matlagning samt modern inredning med all maskinell utrustning du behöver.

Från det stora vardagsrummet med plats för både större soffgrupp, tv-möbler och matplats så når du den inglasade balkongen med härlig utsikt mot både lekpark och grönområden. I sovrummet hittar du ett vackert trägolv, öppna ytor och mycket bra förvaring. I bostadens hjärta, det topprenoverade badrummet, finns mycket snygga och påkostade attribut från golv till tak. Som om inte detta vore nog så har förrådet bredvid badrummet förberetts för att kunna bli en bastu.

På Sleipnervägen 49 bor du bekvämt beläget på en mycket populär adress med närhet till allt som Centrala Handen har att erbjuda. Det är mindre än 100 meter till kommunikationer och mataffär. I området finns även flertal skolor och förskolor. Slätmossens och Rudans naturreservat samt Torvalla idrottsanläggning är belägna strax intill och så även Handen Centrum med utmärkt serviceutbud. Perfekta kommunikationer erbjuds med bussar strax intill bostaden samt pendeltågstrafik som med kvartstrafik tar dig till Stockholms Central (ca 25 min) och Nynäshamn.

Varmt välkommen med ditt intresse!


Boarea
74 kvm
Avgift
4 791 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-06

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Sleipnervägen såldes av oss 2019-03-06. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Sleipnervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.