Sleipnervägen 105

Sleipnervägen 105

Slutpris

1 900 000 kr


Handen— Haninge

Sleipnervägen 105


Slutpris
1 900 000 kr

Handen— Haninge

Välplanerad 3:a med solig balkong en trappa upp.

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a med bra förvaring, två badrum och välplanerade sovrum! Bekvämt belägen en trappa upp, passar denna lägenhet perfekt för barnfamiljen med barnvagsrum i porten, bilfria innergårdar utanför dörren och vackra strövområden runt hörnet. En kort promenad bort finns Slätmossens naturpark med ankdamm, Eskilsparken med fantastiska grönområden och ett flertal förskolor och skolor.

Det generösa vardagsrummet leder en till det välplanerade köket som inbjuder till matlagning tack vare dubbla kyl/frys, goda arbetytor och gott om plats för matbord. Från vardagsrummet kommer man också ut till den stora balkongen som har ett utmärkt solläge med utsikt över innergård och grönska. På sena sommarkvällar kan man njuta av solen i ett helt insynsskyddat läge.

Idag finns två sovrum och det ena kan med enkla medel göras om till ytterligare ett sovrum. Lägenheten erbjuder även två badrum, varav ett med badkar och ett med dusch, stor hall med gott om plats för förvaring samt ett tillhörande förråd.

Välkommen till ett hem beläget i populära Handen med närhet till allt man kan behöva!


Boarea
90.5 kvm
Avgift
6 096 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.