Sök Meny
Såld

HANINGE / Handen - Kolartorp/ Vega / Stenbacksvägen 17

Arkitektritad villadröm

Välkommen till denna arkitektritade villadröm med en häpnadsväckande arkitektplanerad trädgård bestående av ett utespa, vattenfall, damm, fontän och en blomstrande trädgårdsprakt som lämnar varje åskådare andlös. Den mycket privata trädgården, helt utan insyn, är minutiöst planerad och samspelet är vackert mellan de grusade gångarna, stenlagda uteplatsen, härliga gräsytorna och altanen med plats för den stora familjefesten i skarpt söderläge.
Gränsen mellan ute och inne är näst intill osynlig. Väl inne i huset erbjuds ett ljusinsläpp från stora panoramafönster, utsikt över den vackra trädgården och en läcker planlösning samt mycket generösa utrymmen.
Fyra sovrum står till ditt förfogande, varav ett master bedroom, väl värt sitt namn. Från detta sovrum nås både uteplatsen samt den bedårande vinterträdgården om 20 kvm som nyttjas sommar som vinter. Takhöjden är oslagbar och ljuset fullkomligt flödar in i detta vackra utrymme och en makalös utsikt erbjuds mot vattenfallet och dammen utanför.
Vardagsrummet och köket är båda mycket generösa och väldigt välplanerade, sociala ytor erbjuds familjen med stort umgänge. Vardagsrummet blir lätt familjens favoritplats med takhöjd upp till nock, täljstenskamin och underbara pannoramafönster. Köket däremot erbjuder plats för upp till 20 st middagsgäster och härliga arbetsytor såväl som fullutrustad maskinpark finns.
Två badrum finns varav ett utrustat med bastu och utgång till uteplatsen med lyxigt utespa och förutom en generös tvättstuga finns även ett varmt garage med plats för både bilen och snickarverkstaden.

Fastigheten är belägen i lugna Kolartorp, ett stenkast från Haninge centrum och Port 73, båda med ett brett serviceutbud. Nya Vegastaden där pendeltåg planeras trafikera mot Stockholm och Nynäshamn inom kort, är beläget strax intill såväl som riksväg 73 där du som bilburen tar dig till Stockholms brus på mindre än 30 min.
Bekvämt nära finns flertal skolor, allt från bra barnomsorg till högskoleutbildning samt fritidsaktiviteter som sträcker sig lång utöver det vanliga. Härliga naturområden ligger bakom knuten med orörd skog och badmöjligheter vid Rudans naturområde, endast ett kortare promenadavstånd bort.

Välkommen till en villadröm utöver det vanliga!

Sponsrade länkar
HANINGE / Handen / Kolartorp/ Vega
Stenbacksvägen 17
Slutpris: 7 450 000 kr
Boarea/biarea: 179/24 kvm
Driftkostnad: 35 900 kr/år
Tomtarea: 1 028 kvm
Rum: 6 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-06-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
    Bostad / Sverige / Stockholm / Handen / Stenbacksvägen