Sök Meny
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

HANDEN / Handen
Tuvvägen 21
Boarea: 91 kvm
Avgift: 6 610 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Våning: 5 av 5 (Hiss finns)

HANDEN - Handen / Tuvvägen 21

Ljus gavellägenhet belägen högst upp i huset med en fantastisk terrass om 16 m²! Genomgående fräsch med generöst ljusinsläpp, modern och öppen planlösning och ett utmärkt läge i populär förening. Lägenheten bjuder på det lilla extra med den imponerande terrassen som har en ostörd utsikt över vacker natur och Tuvvägens pittoreska radhusområde. Det stilrena köket, med gott om plats för stort matbord, inbjuder till matlagning och trevliga familjemiddagar. Vardagsrummet som är i öppen planlösning med köket, blir en naturlig samlingsplats och här finns dessutom en charmig fransk balkong. Här får den stora familjen plats tack vare tre rymliga sovrum, två badrum och en stor hall med en praktisk klädkammare samt ett tillhörande vindsförråd. Lägenheten är belägen i ett barnvänligt och populärt område i Handen och ligger ett stenkast från busshållplats, förskola och vackra strövområden. Välskött förening med ett aktivt föreningsliv, gemensamma lokaler, bastu och boulebana samt trevliga lekplatser på föreningens innergård.


Köksinspiration

Provmöblera
Välkommen!
Välkommen!
Stor hall
Stor hall
Vardagsrum med fransk balkong
Vardagsrum med fransk balkong
Öppen planlösning
Öppen planlösning
Sovrum 1
Sovrum 1
Härlig terrass om 16m²
Härlig terrass om 16m²
Ostörd och fantastisk utsikt!
Ostörd och fantastisk utsikt!
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sovrum 2
Sovrum 2
Badrum 1 med badkar och tvätthörna
Badrum 1 med badkar och tvätthörna
Sovrum 3
Sovrum 3
Badrum 2 med praktiskt vädringsfönster
Badrum 2 med praktiskt vädringsfönster
Välkommen till Tuvvägen 21!
Välkommen till Tuvvägen 21!
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • HALL
  Stor hall med praktisk klädkammare och god plats för upphängning. 2013 lades nya golv i hall, vardagsrum och kök.
 • VARDAGSRUM
  Vardagsrum i öppen planlösning med kök med generöst ljusinsläpp och fransk balkong. Laminatgolv och vita väggar.
 • KÖK
  Välplanerat och modernt kök med snygga vitvaror och stilren inredning. Här finns dubbel kyl/frys som är mycket praktisk för den stora familjen. Vitvarorna består i övrigt av spis, fläkt och diskmaskin.
 • SOVRUM 1
  Stort sovrum med plats för garderober och dubbelsäng. Parkettgolv, vita väggar och snygg fondvägg. Här finns även utgången till den fantastiska terrassen.
 • SOVRUM 2 & 3
  Rymliga sovrum med parkettgolv och vita väggar.
 • BADRUM 1
  Badrum beläget i anslutning till hallen med våtrumstapet och plastmatta. Här finns badkar, handfat, WC samt praktisk tvättbänk med tvättmaskin och torktumlare. Tvättmaskin och torktumlare är från 2015.
 • BADRUM 2
  Badrum med dusch, WC, handfat och vädringsfönster.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  91 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  4 rum, varav 3 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1984
Energideklaration
 • Energiprestanda
  94 kWh/kvm och år
TV- och Internetanslutning
 • Föreningen har avtal med Bredbandsbolaget. För 200 kr/månad ingår internetuppkoppling och ip-telefoni (ej samtalskostnad). Det är Com Hem som levererar de analoga kanaler som finns i grundutbudet och de ingår i hyran.
Terrass
 • Fantastisk uteplats om hela 16 m² med trätrall, insynsskydd och spotlights. Fri utsikt över närområdet, skog och härlig grönska.
Bilplats/Övriga byggnader
 • I föreningen finns 28 garage samt 120 p-platser och av dessa har 42 el-stolpe.
Ekonomi
 • Avgift
  6 610 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
 • Kommentar till månadsavgift
  El: Inom BRF Mimer har det tidigare räknats ut hur mycket el som i genomsnitt förbrukas/lägenhet beroende på hur stor lägenheten är. Därefter beslutades det att el ingår i månadsavgiften för alla medlemmar som håller sig till genomsnittsförbrukningen med en felmarginal på 100 kWh. Det innebär i praktiken att elen betalas gemensamt inom BRF Mimer.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  1,0942
 • Andel av årsavg.
  1,0942
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2016-02-16.
Föreningen
 • Benämning
  Mimer.
 • Allmänt
  Bostadsrättsföreningen registrerades 1983-10-31. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 1984-08-30 och nuvarande stadgar registrerades 2002-11-25 hos Bolagsverket. Föreningens fastighet förvärvades 1984 och består av fyra huskroppar. Föreningen är självständig sedan den gick ur HSB och Brf Mimers styrelse sköter allt administrativt.
 • Gjorda renoveringar
  Nedan finns renoveringar som har gjorts de senaste 5 åren samt ett urval av tidigare renoveringar. Se föreningens hemsida för en komplett renoveringsbeskrivning. 2014 Nedmontering av sopkaruseller och målning av soprummen Avslutat renovering av golv på översta stora balkongerna Byte av frånluftsfläktar till fastighetsventilation 2013 Renovering och byte av maskiner i tvättstugan Kittning av samtliga fönster Stamspolning 2011 Två balkonggolv på översta våningen renoverade Nya träd planterade mot återvinningsstation Nya markanläggningar runt p-platserna Renovering av tak och nya armaturer i trapphus 2010 Ny boulebana byggd 2003 Nyinstallation hiss 2002 Installation bredband Renovering av balkonger 1993 Badrumsrenovering
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns en föreningslokal på Tuvvägen 25. Där finns också tvättstuga, bastu och gym. I föreningen finns också en hobbylokal och en släpvagn som kan lånas vid behov. I föreningen finns dessutom en populär boulebana.
Området
 • Buss Flera busslinjer (810, 835, 837, 841 och 842) passerar precis utanför så det är lätt att ta sig till bussterminalen, pendeltågsstationen eller centrumet. Närmaste hållplats heter Tuvvägen. Närtrafik Närtrafiken, ”vinkbussar”, trafikerar området och kör bland annat till Handens närsjukhus. Mer information hittar du på deras hemsida (drivs av annat bolag än SL): Traveller Buss. Pendeltåg Till pendeltågsstationen Handen kan du gå, cykla eller ta bussen. Haninge Centrum Det tar cirka 15 minuter att promenera till centrumet. Vill du cykla finns det bra cykelvägar och vill du åka buss behöver du sällan vänta länge på att en ska passera. Tar du bilen finns det gott om parkeringar. Rudans friluftsområde ”Precis utanför dörren” ligger Rudans friluftsområde. Här finns det vandringsleder, motionsspår, badvatten, fiskemöjligheter, utflyktsplatser, frisbeegolfbana, mountainbikeslinga, skidspår (på vintern) och lite till. Slätmossens naturpark Ett annat härligt naturområde som ligger lite i skymundan. Här kan du promenera eller slå dig ner vid ett av picknick-borden. Vattendragen är en del av parkens reningsprocess och mycket av dagvattnet från centrala Haninge passerar här. Det är ett fungerande system för det finns ofta brödsmulesugna änder och andra fåglar i närheten.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.