Tuvvägen 7 / Handen / HANINGE

Snyggt renoverad mini 3:a med uteplats om 16 m²!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
64,5 kvm
Avgift
4 438 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-03-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tuvvägen såldes av oss 2017-03-29. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Tuvvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Handen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna snyggt renoverade mini 3:a med en fantastisk uteplats! Lägenheten har gjorts om från en 2:a med en genomtänkt planlösning samt fräscha och ljusa ytskikt.

Köket har renoverats 2017 och med dess moderna vitvaror, bra arbetsytor och snygg inredning inbjuder köket till matlagning och trevliga familjemiddagar. Lägenheten bjuder även på ett toppfräscht badrum från 2014 med vitt fasat kakel och grått klinker med golvvärme. Från det ljusa vardagsrummet når man den trädäckade altanen under tak som är ca 16 m²! Här kan man njuta av solen på sena sommarkvällar med ett ostört läge mot skogen.

Belägen i lugnt och barnvänligt område i en välskött förening. I avgiften ingår värme, vatten, TV och bredband och föreningen erbjuder ett flertal bekvämligheter såsom modern tvättstuga, festlokal och bastu.

Varmt välkomna till hem där det bara är att trivas och bo!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration