Sök Meny
Såld

HANINGE / Handen / Tuvvägen 7

Snyggt renoverad mini 3:a med uteplats om 16 m²!

Varmt välkomna till denna snyggt renoverade mini 3:a med en fantastisk uteplats! Lägenheten har gjorts om från en 2:a med en genomtänkt planlösning samt fräscha och ljusa ytskikt.

Köket har renoverats 2017 och med dess moderna vitvaror, bra arbetsytor och snygg inredning inbjuder köket till matlagning och trevliga familjemiddagar. Lägenheten bjuder även på ett toppfräscht badrum från 2014 med vitt fasat kakel och grått klinker med golvvärme. Från det ljusa vardagsrummet når man den trädäckade altanen under tak som är ca 16 m²! Här kan man njuta av solen på sena sommarkvällar med ett ostört läge mot skogen.

Belägen i lugnt och barnvänligt område i en välskött förening. I avgiften ingår värme, vatten, TV och bredband och föreningen erbjuder ett flertal bekvämligheter såsom modern tvättstuga, festlokal och bastu.

Varmt välkomna till hem där det bara är att trivas och bo!

Sponsrade länkar
HANINGE / Handen
Tuvvägen 7
Slutpris: 2 000 000 kr
Boarea: 64,5 kvm
Avgift: 4 438 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: Entréplan av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-03-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Handen / Tuvvägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.