Sök Meny
Såld

HANINGE / Handen / Tuvvägen 11, 1 tr

Ljus och öppen gavellägenhet med inglasad terrass om 16m²!

Varmt välkomna till denna ljusa 3:a med gavelläge samt en unik och öppen planlösning. Här finns stora ytor mellan kök och vardagsrum som skapar rym, extra ljusinsläpp och inbjuder till matlagning och trevliga familjemiddagar. Lägenheten har en helt fantastisk terrass om ca 16 m² som har ett utmärkt läge mot Slätmossens vackra grönområde. Här kan man njuta av en ostörd utsikt och lugna stunder både sommar och vintertid.

Genomgående välskötta och ljusa ytskikt med god plats för förvaring i hallen och till lägenheten finns också tillhörande vindsförråd. Badrummet är utrustat med torkskåp och tvättmaskin och plats finns för badkar. Sovrum 1 är väl tilltaget och här finns gott om plats för garderober och dubbelsäng.

Belägen på populära Tuvvägen med vackra strövområden utanför porten. Ett idylliskt boende för barnfamiljen med närhet till förskola, skolor och Handen C:s gedigna butiksutbud. Buss finns ett stenkast bort och trafikerar även sträckan nattetid. Med bil kan man smidigt ta sig ut på Nynäsvägen som tar en till Stockholm C på ca 15 minuter.

Varmt välkomna till ett trivsamt hem med det lilla extra!

Sponsrade länkar
HANINGE / Handen
Tuvvägen 11, 1 tr
Slutpris: 2 200 000 kr
Boarea: 74,5 kvm
Avgift: 5 300 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 1 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-05-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Handen / Tuvvägen