Tuvvägen 7 / Handen / Haninge

Välplanerad 4: med fantastiskt läge och inglasad balkong om 16 m²!

Slutpris
1 810 000 kr
Boarea
91 kvm
Avgift
6 658 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 5
Såld
2019-08-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tuvvägen såldes av oss 2019-08-07. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Tuvvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Handen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna 4:a med fantastiskt läge med skog och grönska som närmsta granne! Lägenheten har en helt fantastisk inglasad balkong om ca 16 m² som har ett utmärkt läge mot Slätmossens vackra grönområde. Här kan man njuta av en ostörd utsikt och lugna stunder både sommar och vintertid.

Lägenheten erbjuder ett stort kök, vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp tack vare den franska balkongen, tre rymliga sovrum , två badrum och mycket förvaring tack vare klädkammare i hallen samt ett tillhörande vindsförråd.

Belägen på populära Tuvvägen med vackra strövområden utanför porten. Ett idylliskt boende för barnfamiljen med närhet till förskola, skolor och Handen C:s gedigna butiksutbud. Buss finns ett stenkast bort och trafikerar även sträckan nattetid. Med bil kan man smidigt ta sig ut på Nynäsvägen som tar en till Stockholm C på ca 15 minuter.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration