Utgårdsvägen 31 / Handen / Haninge

3:a med renoverat kök 2018

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
77,5 kvm
Avgift
4 597 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2018-08-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Utgårdsvägen såldes av oss 2018-08-27. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Utgårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Handen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I centrala Handen med utsökta kommunikationer och spännande naturområden ligger denna utmärkt planerade och unika 3:a med renoverade ytskikt och helt nytt kök från 2018. Här finns två rymliga sovrum, generöst och ljust vardagsrum med eftertraktad väster balkong, kök med stor matplats samt badrum utrustat med tvättpelare, dusch och badkar. Gott om garderobsskåp finns samt en separat klädkammare. Utanför lägenheten erbjuds härliga parkområden samt det gröna Gropen-området med flera lekplatser, pulkabackar samt grillstad.

Brf Runstenen HSB är en stabil och betrodd förening. I föreningens månadsavgift ingår såväl tv, bredband och telefoni som värme och vatten.. Även elabonnemang och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. För föreningens medlemmar finns två tvättstugor att nyttja samt ett eget gym, bastu och välhållna lekplatser. Utmärkta parkeringsmöjligheter med gratis datumparkering erbjuds såväl som hyrd parkering med elstolpe eller eget garage. Det är ca 500 meter till allt du kan behöva. Utmärkta kommunikationer erbjuds till Stockholm Central som nås inom 30 min, flertal skolor och gymnasieskola finns samt Haninge Centrum med brett serviceutbud. Några busshållplatser bort finns flertal handelsplatser, däribland Port 73. På gångavstånd nås Rudans friluftsområde med badsjö och härliga motionsslingor samt Torvalla idrottsanläggning med bl. a inomhusbassäng.

Hjärtligt välkommen med ditt intresse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration