Sök Meny
Såld

HANINGE / Handen / Vallagränd 18

Nyproducerad 2:a med uteplats!

Äntligen står huset färdigt i eftertraktade Södertuvan! Här finns chansen att flytta in som första boende i en splitterny lägenhet på populära Tuvvägen/Vallagränd. Foton kommer på fredag!

Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt, smart planlösning och modern inredning. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas sociala och inbjudande ytor. Här finns även utgången till den generösa altanen som är unik för den här etappen. På ca 12 m² kan man njuta av trevliga middagar på sena sommar kvällar och uteplatsen känns ovanligt stor till en tvårummare. Sovrummet har praktiska skjutdörrar för att lämna mer plats för möbler och förvaring. Badrummet är komplett med snyggt kakel och klinker och här finns även tvättmaskin och torktumlare.

Till samtliga lägenheter hör ett förråd och på entréplan i trapphus 3 finns 2 gästrum där du som bor i Södertuvan kan boka sovplats till långväga gäster för en billig penning.

Vallagränd är belägen i expansiva Handen där det byggs för fullt och investeras i nya bostäder, centrum och arbetsplatser. Här finns närhet till affärer, butiker, restauranger och fantastiska grönområden.

Lägenheten är inflyttningsklar från mars månad.

Sponsrade länkar
HANINGE / Handen
Vallagränd 18
Slutpris: 2 200 000 kr
Boarea: 48 kvm
Avgift: 2 990 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Såld: 2017-03-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Handen / Vallagränd