Vallagränd 18 / Handen / HANINGE

Nyproducerad 2:a med uteplats!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
2 990 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2017-03-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vallagränd såldes av oss 2017-03-07. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Vallagränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Handen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen står huset färdigt i eftertraktade Södertuvan! Här finns chansen att flytta in som första boende i en splitterny lägenhet på populära Tuvvägen/Vallagränd. Foton kommer på fredag!

Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt, smart planlösning och modern inredning. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas sociala och inbjudande ytor. Här finns även utgången till den generösa altanen som är unik för den här etappen. På ca 12 m² kan man njuta av trevliga middagar på sena sommar kvällar och uteplatsen känns ovanligt stor till en tvårummare. Sovrummet har praktiska skjutdörrar för att lämna mer plats för möbler och förvaring. Badrummet är komplett med snyggt kakel och klinker och här finns även tvättmaskin och torktumlare.

Till samtliga lägenheter hör ett förråd och på entréplan i trapphus 3 finns 2 gästrum där du som bor i Södertuvan kan boka sovplats till långväga gäster för en billig penning.

Vallagränd är belägen i expansiva Handen där det byggs för fullt och investeras i nya bostäder, centrum och arbetsplatser. Här finns närhet till affärer, butiker, restauranger och fantastiska grönområden.

Lägenheten är inflyttningsklar från mars månad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration