Sök Meny
Visningar
 • Måndag 6 mars 18:00-18:45

  Öppen visning / Varmt välkomna!

 • Söndag 5 mars 13:00-13:45

  Öppen visning / Premiärvisning! Varmt välkomna.

Boka visning
Handen
Vallagränd 18
Utgångspris: Kalkyl 1 995 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 48 kvm
Avgift: 2 990 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: Entréplan av 5 (Hiss finns)

Handen / Vallagränd 18

Nyproducerad 2:a med uteplats!

Äntligen står huset färdigt i eftertraktade Södertuvan! Här finns chansen att flytta in som första boende i en splitterny lägenhet på populära Tuvvägen/Vallagränd. Foton kommer på fredag! Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt, smart planlösning och modern inredning. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas sociala och inbjudande ytor. Här finns även utgången till den generösa altanen som är unik för den här etappen. På ca 12 m² kan man njuta av trevliga middagar på sena sommar kvällar och uteplatsen känns ovanligt stor till en tvårummare. Sovrummet har praktiska skjutdörrar för att lämna mer plats för möbler och förvaring. Badrummet är komplett med snyggt kakel och klinker och här finns även tvättmaskin och torktumlare. Till samtliga lägenheter hör ett förråd och på entréplan i trapphus 3 finns 2 gästrum där du som bor i Södertuvan kan boka sovplats till långväga gäster för en billig penning. Vallagränd är belägen i expansiva Handen där det byggs för fullt och investeras i nya bostäder, centrum och arbetsplatser. Här finns närhet till affärer, butiker, restauranger och fantastiska grönområden. Lägenheten är inflyttningsklar från mars månad.


Provmöblera
Lägeskarta
Lägeskarta
Rumsbeskrivning
 • BESKRIVNING INREDNING
  Golv Lamellparkett ek – allrum, sovrum och kök. Klinker – hall, badrum, wc Trägolv – uteplatser helt i markplan Väggar Målade eller tapet – hall, allrum, sovrum, kök Vitt kakel- badrum Kök Vedum Maja vitmålade skåpsluckor Bänkskiva Inbyggnadsugn Häll Diskmaskin – vit Kyl/frys – vit Diskbänk – rostfri Stänkskydd kakel – vitt Sockel – vit Garderober Luckor – vita Handtag – metall (lika kök) Badrum Tvättställ med kommod och engreppsblandare med spegelskåp Toalettstol Duschhörna Golvvärme ansluten till hushållselen Tvättmaskin – vit Torktumlare – vit Handdukstork WC Tvättställ Spegel Toalettstol Duschdraperistång Övrigt Fönsterbänkar – kalksten Fönstersmygar – målade El Jordfelsbrytare Bredband, TV, Ett TV-uttag i vardagsrum samt ett uttag i varje sovrum. Två uttag för data/telefoni (varav ett placeras bredvid TV-uttaget i vardagsrummet). Foder- Släta vita Golvlist- Eklaserad furulist Tak- Målat, vitt Takhöjd: Cirka 260 cm
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  48 kvm (Boareauppgifter enligt ritning(ar))
 • Rum
  2 rum, varav 1 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2017
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme & frånluftsvärmepumpar som omvandlar värmen i frånluften till, i första hand, varmvattten. I kombination med betongväggarna ger det låga uppvärmningskostnader.
 • Beskrivning
  Stomme helt av betong.
TV- och Internetanslutning
 • Bredband tillkommer med 190 kr/mån. (Com Hem).
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bilplats 1: Garage . Avgift 750 kr/mån, har separat kö.
Övrigt
 • Som köpare har man 10 års gratis medlemskap i sunfleet. Sunfleet är en bilpool som kommer ha ett par bilar i garaget.
Ekonomi
 • Avgift
  2 990 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  2,194
 • Andel av årsavg.
  2,194
 • Andelstal insats
  2,194
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I månadsavgiften ingår värme och vatten. TV/Internet tillkommer med 190 kr/mån.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Södertuvan 1. I föreningen finns 37 lägenheter.
 • Allmänt
  Föreningens namn: Brf Södertuvan 1 i Haninge Föreningsform: Bostadsaktiebolag Kommun: Haninge Mellan husen och Vallagränd finns miljöstationer, cykelparkering, lekplats och grönytor med sittplatser där man kan koppla av tillsammans med sina grannar. På kullen bakom punkthuset kommer naturen nära. Där lämnas träd och grönska orörd.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Förråd och cykelförråd. På entréplan i trapphus 3 finns 2 gästrum där du som bor i Södertuvan kan boka sovplats till långväga gäster för en billig penning. Mellan husen och Vallagränd finns miljöstationer, cykelparkering, lekplats och grönytor.
Området
 • Här bor du i ett centralt och lugnt läge i tätort med komplett och närliggande utbud av arbetsplatser, kommersiell service, skolor, förskolor, samhällsservice och vägar. Det är nära till lokaltrafik med bussar och pendeltåg. Det tar ca 10 minuter att promenera till Haninge centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och allt man kan behöva. Nära Haninge centrum finns även Handens Närsjukhus. I närområdet finner du även fantastiska strövområden som exempelvis Rudans friluftsområde och Slätmossens naturpark som ligger ett stenkast från lägenheten. Rudans friluftsområde har många möjligheter till aktiviteter och här finns motionsspår, skidspår, vandringsleder och flera badplatser.
 • Kommunikationer
  Det är smidigt att ta sig in till stan både kommunalt och med bil. Precis utanför huset finns busstation med ett flertal linjer som trafikerar sträckan även nattetid. Det tar ca 10 minuter att gå till pendeltåget som på 25 minuter tar en till T-centralen. Med bil når man 73:an/Nynäsvägen på ett par minuter och det tar ca 20 minuter in till stan.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.