Sök Meny
Såld

HANINGE / Handen / Vallavägen 69

Centralt i Handen - topprenoverad endast 1 tr upp!

Med ett fantastiskt läge, endast 1 tr upp och ett stenkast till Haninge Centrum, utsökta kommunikationer, natur och barnomsorg, ligger denna mycket stilrena lägenhet om 90 kvm.
Lägenheten är varsamt renoverad och karakteriseras av fina ytskikt, vackra golv samt modernt kök och två stycken badrum.
Lägenheten erbjuder utsökt förvaring, stor balkong med förträffligt sydväst läge mot innergård med grönska och lekpark. Till lägenheten hör ett förråd och inom föreningen finns tillgång till tvättstuga, cykel/barnvagnsrum samt föreningslokal.

I Brf Soluret bor du nära till allt. Naturen som omgärdar området är mycket uppskattad och vackra strövområden finns i bl.a Slätmossens naturområde samt Rudan med både bad och motionsmöjligheter.
Inom det bilfria Valla-området finns skolor upp till gymnasienivå och 50 m bort uppskattad barnomsorg samt flertal lekparker både för stora och små barn.
Haninge Centrum med brett serviceutbud är beläget endast 5 min gångavstånd bort och utmärkta kommunikationer med bil, tåg eller buss gör så du når Stockholms innerstad inom 30 minuter.

I denna lägenhet trivs man länge - välkommen med ditt intresse!

Sponsrade länkar
HANINGE / Handen
Vallavägen 69
Slutpris: 2 450 000 kr
Boarea: 90 kvm
Avgift: 5 235 kr/mån
Driftkostnad: 300 kr/mån
Rum: 4 rum (2-3 sovrum)
Våning: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-11-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Handen / Vallavägen