Vallavägen 69 / Handen / HANINGE

Centralt i Handen - topprenoverad endast 1 tr upp!

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea
90 kvm
Avgift
5 235 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-11-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vallavägen såldes av oss 2016-11-16. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Vallavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Handen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett fantastiskt läge, endast 1 tr upp och ett stenkast till Haninge Centrum, utsökta kommunikationer, natur och barnomsorg, ligger denna mycket stilrena lägenhet om 90 kvm.
Lägenheten är varsamt renoverad och karakteriseras av fina ytskikt, vackra golv samt modernt kök och två stycken badrum.
Lägenheten erbjuder utsökt förvaring, stor balkong med förträffligt sydväst läge mot innergård med grönska och lekpark. Till lägenheten hör ett förråd och inom föreningen finns tillgång till tvättstuga, cykel/barnvagnsrum samt föreningslokal.

I Brf Soluret bor du nära till allt. Naturen som omgärdar området är mycket uppskattad och vackra strövområden finns i bl.a Slätmossens naturområde samt Rudan med både bad och motionsmöjligheter.
Inom det bilfria Valla-området finns skolor upp till gymnasienivå och 50 m bort uppskattad barnomsorg samt flertal lekparker både för stora och små barn.
Haninge Centrum med brett serviceutbud är beläget endast 5 min gångavstånd bort och utmärkta kommunikationer med bil, tåg eller buss gör så du når Stockholms innerstad inom 30 minuter.

I denna lägenhet trivs man länge - välkommen med ditt intresse!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration