Vallavägen 137 / Centrala Handen / Handen / HANINGE

Centralt placerad 2:a med stor balkong, 1 tr upp med HISS

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
4 550 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2016-12-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vallavägen såldes av oss 2016-12-02. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Vallavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Handen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I centrala Handen, 1 tr upp med hiss och med ett oslagbart fritt läge samt balkong mot sydväst ligger denna stilrena och välplanerade 2:a som karakteriseras av ljusa ytskikt och fina golv. Förutom ett väl tilltaget sovrum och klädkammare finns här ett härligt vardagsrum samt ett trevligt kök med stor matplats. Lägenheten andas ljus och rymd och är fullutrustad med moderna detaljer och stilrena materialval. Från lägenheten erbjuds utsikt över en av de trevligaste innergårdarna området har att erbjuda med bilfria promenadgator, lekplats, grillplats samt underbart grönområde. Här erbjuds komfort för både stora och små.

Brf Solstigen är en förening bestående av 194 lägenheter. Inom den välordnade föreningen finns parkeringsplatser, carports och garageplatser. Till samtliga lägenheter hör ett förråd och fräscha samt renoverade tvättstugor med internetbokning står till ditt förfogande. Trevliga och bilfria innergårdar myllrar av lek och stoj och naturen finns inpå knuten.

Lägenheten är bekvämt belägen på en mycket populär adress med närhet till allt som Centrala Handen har att erbjuda. Det är mindre än 100 meter till flertal skolor och förskolor. Slätmossens och Rudans naturreservat samt Torvalla idrottsanläggning är belägna strax intill så även Handen Centrum med utmärkt serviceutbud. Perfekta kommunikationer erbjuds med bussar strax intill bostaden samt pendeltågstrafik som med kvartstrafik tar dig till Stockholms Central (ca 25 min) och Nynäshamn.

Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration