Sök Meny
Såld

Handen / Vallavägen 117

Välplanerad 3:a med gavelläge, balkong och hiss!

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a belägen i hus med hiss! Lägenheten har ett gavelläge som ger ett generöst ljusinsläpp och balkongen har ett ultimat solläge med fri utsikt över de välskötta, bilfria innergårdarna. Här bor man ett stenkast från förskola, skola, affär och vacker natur.

Lägenhet bjuder på två stora sovrum med gott om plats för förvaring och stor dubbelsäng. I hallen finns gott om utrymme för avhängning samt garderober och i tillhörande källarförråd, som är belägen i samma port, finns ytterligare plats för förvaring. Köket inbjuder till matlagning och trevliga middagar med välplanerade arbetsytor och en fri utsikt över närområdet. I det generösa, ljusa vardagsrummet finns utgången till balkongen som har ett sydväst läge vilket ger sol från tidig förmiddag till sen kväll.

Brf Solstigen är belägen i centrala Handen med närhet till det mesta. En kort promenad bort finns ICA Nära, runt hörnet finns vackra strövområden och endast tio minuter bort finner man Handen C:s gedigna butiksutbud samt pendeltågsstation.

Varmt välkomna till ett hem att verkligen trivas i! Tillträde möjligt från och med december.

Sponsrade länkar
Handen
Vallavägen 117
Slutpris: 1 950 000 kr
Boarea: 85 kvm
Avgift: 5 247 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 2 av 3 (Hiss finns)
Såld: 2016-11-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Handen / Vallavägen