Veronika Andersson Gosk, ansvarig mäklare i Haninge
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Veronika Andersson Gosk

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Handen—

HANINGE




Handen— HANINGE


Förberedd försäljning

Handen— HANINGE

Ljus och fräsch gavellägenhet med balkong i söderläge!


Referensnummer
297 586
Boarea
90 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området

Handen/Haninge C

Handen är centralorten i Haninge kommun som är Sveriges största skärgårdskommun. Förutom vacker natur med den fina skärgården som kronan på verket så finns här allt från frisbeegolfbana till gästhamnar och ett sprudlande kulturliv. I Haninge finns fräscha sportanläggningar, flera bibliotek, ett rikt föreningsliv och aktiviteter för alla.


01
Fördelar med området
Fiske Simhall Parker/Grönområden Växande område Barnvänligt Golf Ishall Cykelstigar (mtb) Tågstation Butiksgata/köpcentrum Sport och friluftsliv Bussar Badstrand Skidspår

02
Shopping och serviceutbud i toppklass

Upplev Haninges största mötesplats, Handen Centrtum, här händer något varje dag! Här finns gemenskapen och butikerna som ger mersmak. Bland mode, sport, inredning och mycket annat, hittar du även sköna matställen samt tjänster och service för vardag och fest.

Port 73 är en handelsplats i Haninge som invigdes i oktober 2010 och ligger invid Riksväg 73, mitt i trafiknavet som sammanlänkar Haninge, Tyresö och Nynäshamn. Med två stora matbutiker, kombinerat med en centrumgallerias breda utbud och en stor parkering, finns här den perfekta platsen för shopping, mat och att umgås.

I Handen finns även populära ICA Maxi som ligger i anslutning till Systembolaget.


03
Sport och fritid runt hörnet

Rudans friluftsområde och naturreservat ligger central i Handen bredvid pendeltågsstationen. Här kan du ta del utav sommaren på bästa möjliga sätt med att fiska, bada, cykla och vandra. Det finns flera vandrings- och motionsleder samt en mountainbikeslinga. Du kan även spela frisbeegolf, beachvolleyboll och boule på särskilda banor. På vintern kan man åka skridskor på den stora sjön och längdskidor i de upplysta spåren.

I Handen finns även ett flertal stora sportanläggningar och Torvallas sim-och ishall.


04
Kommunikationer

I Handen finns det utmärkta kommunikationer via pendeltåg, ett flertal bussar samt smidiga bilvägar. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på 25 min och under nattetid finns det bussar som ersätter sträckan. Det finns flera busslinjer, bland annars direktbussar som går till Gullmarsplan. För den bilburne kan man snabbt ta sig ut på 73:an som tar ca en kvart till Stockholm C.


05
Skolor och Barnomsorg

Runstensskolan F-6, Söderbymalmsskolan 7-9, Vikingaskolan F-6, Deltaskolan 7-9, Haninge Montessoriskola F-5, Rudanskolan 4-9, Fredrika Bremer gymnasiet, Riksäpplet gymnasieskola. Här finns även förskolor så som pysslingen, Baldersro, Björken samt montessoriförskolan Ekorren.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Veronika!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.