Sök Meny
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Handen / Centrala Handen
Vallavägen 113
Utgångspris: Kalkyl 1 995 000 kr
Boarea: 90 kvm
Avgift: 5 512 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)

Handen - Centrala Handen / Vallavägen 113

Nyrenoverad 3/4:a med ett underbart badrum!

Varmt välkomna till denna välplanerade 3/4:a endast två trappor upp på populära Vallavägen! Här bor du i ett lugnt område med bilfria innergårdar, stenkast från förskola, skola, affär och vacker natur. Lägenheten har en utmärkt planlösning med ett superfräscht badrum med bubbelbadkar och all lyx man kan tänka sig, härligt kök med gott om förvaring samt arbetsyta, stor hall med en stor skjutdörrsgarderob, två sovrum som med enkla medel kan göras om till tre sovrum. Vardagsrummet bjuder på ett härligt ljusinsläpp och här finns dessutom den stora mysiga balkongen med en trevlig utsikt över gården. Varmt välkomna till Vallavägen 113! OBS, ANMÄL INTRESSE, VISNING KOMMER INOM KORT


Köksinspiration

Provmöblera
Hall
Hall
Hall
Hall
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 2 / Master bedroom
Sovrum 2 / Master bedroom
Sovrum 2 / Master bedroom
Sovrum 2 / Master bedroom
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Badrum
Kök/matplats
Kök/matplats
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Kök
Kök
kök
kök
Kök/matplats
Kök/matplats
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Balkong
Balkong
Utsikt från balkong
Utsikt från balkong
Planskiss
Planskiss
Planskiss
Planskiss
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  - HALL Stor hall med gott om plats för avhängning samt förvaring tack vare den stora garderobsväggen med skjutdörrar. Tapetserade väggar och klinkergolv. - SOVRUM 1 / MÖJLIGHET TILL YTTERLIGARE ETT SOVRUM Idag disponeras det som ett stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng, skrivbord, garderober samt annat möblemang. Här finns möjligheten för familjen som behöver fler sovrum att sätta upp en vägg för att skapa ytterligare ett sovrum. - SOVRUM 2/ MASTER BEDROOM Fräscht stort sovrum med trevligt ljusinsläpp och en hel garderobsvägg med skjutdörrar. Tapetserade väggar och parkettgolv. - VARDAGSRUM Ljust vardagsrum med generösa ytor och utgång till den härliga balkongen i västerläge. Tapetserade väggar och parkettgolv. - BALKONG Underbar balkong med gott om plats för utemöbler. Balkongen ligger i väst och har utsikt över gården. Här får du eftermiddags- och kvällssol. - KÖK Välplanerat fräscht kök med gott om arbetsyta samt förvaring. Matplats för ca 6-8 personer. Vitvarorna består av: Fullhöjd kyl, fullhöjd frys, spis, ugn, fläkt och diskmaskin. - BADRUM Stort härligt badrum som renoverades 2011 med allt från bubbelbadkar, elburen golvvärme, wc, spegelskåp, kommod, torktumlare, tvättmaskin samt avlastningsyta för tvätt. - RENOVERING Hela lägenheten är renoverad 2014/2015. Badrummet renoverades 2011. - ÖVRIGT Till lägenheten tillhör ett förråd.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  90 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  4 rum, varav 3 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1965 - 1968
TV- och Internetanslutning
 • I månadsavgiften ingår bredband 100/100 Mbit/s samt telefoniuppkoppling (samtalskostnad tillkommer) via Ownit. Kabel-TV finns via ComHem. Grundutbud ingår i avgiften.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Det finns totalt 68 carports och 153 parkeringsplatser i föreningen. Just nu är det väntetid på parkeringsplatser och carports. Det går att ställa sig i kö för parkeringsplats eller carport. För information om aktuell status på parkering, kontakta föreningens ekonomiska förvaltare: info@brfkonsulterna.se. Priserna är enligt följande: Parkering – 160:-/mån samt carport – 275:-/mån.
Ekonomi
 • Avgift
  5 512 kr/mån
 • Hushållsström
  350 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  350 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  4
 • Kommentarer driftkostnad
  Avvikelser kan förekomma. Driftkostnaden är exkl. försäkring då försäkringspremien kan variera väldigt mycket beroende på historik.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,56600
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Det som ingår: Värme, vatten, förråd, basutbud i Com Hem TV samt bredband 100/100 mbit.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Solstigen.
 • Allmänt
  Brf Solstigen ombildades till bostadsrätter 2009 och består av 194 lägenheter. Inom föreningen finns tillgång till parkeringsplatser, carport samt garage. I månadsavgiften ingår värme, vatten samt bredband och telefoni via ComHem. Till varje lägenhet finns ett förråd placerat i entréplan där även cykel och barnvagnsförrådet finns. Tvättstuga finns på den egna innergården.
 • Kommande renoveringar
  Under 2016 igångsätts arbetet med bland annat lekplatsbesiktning med åtgärder, dräneringsgrus till huskropparna, sockelputsen åtgärdas, utbyte 12 st. ftx-aggregat med OVK-besiktning, fasadvegetationen åtgärdas, injustering ventilation, renovering av två hissar samt PCB-sanering av balkongnos. En energiplan har även tagits fram.
 • Gjorda renoveringar
  Se tidigare årsredovisningar på föreningens hemsida. www.brfsolstigen.se Några av de största renoveringsarbetena är: 2014 Stamspolning 2013 Kollektiv bredbandsanslutning Ownit 2013 Besiktningen visade att rören i allmänhet var i mycket gott skick. Under 2013 spolades och rensades avloppen (både liggande och stående). Dessa åtgärder är gjorda för att slippa genomföra stambyte inom de närmaste 15 åren 2012 Passersystem installerat, tvättstuga renoverad
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Inom föreningen finns tillgång till ett förråd/ lägenhet. Cykel och barnvagnsförråd finns samt tvättstuga.
Området
 • Solstigen har ett centralt och lugnt läge i tätort med närhet till utbud av arbetsplatser, kommersiell service, skolor, förskolor, samhällsservice och vägar. Det är nära till bussar och pendeltåg. Det tar cirka femton minuter att promenera till Haninge centrum, som har ett stort utbud av butiker. Nära Haninge centrum finns även Handens Närsjukhus. I närområdet finns 2 butiker: ICA Nära som även är postombud och kiosk/minilivs ”Valla Livs”. Om du vill ha något att äta finns Valla gatukök ”Sibylla” på Sleipnervägen och restaurang ”Valla Värdshus och pizzeria” på Vallavägen. Det finns fantastiska strövområden på nära håll som till exempel Slätmossens naturpark som ligger söder om Vallavägen. Nära pendeltågsstationen ligger Rudans friluftsområde, med många möjligheter till aktiviteter. Här finns fina motionsspår och vandringsleder, en stor frisbeebana och badplatser. Området passar för alla, barnfamiljer, äldre och unga. I sjön Nedre Rundan kan du fiska ädelfisk. Fiskekort finns att köpa i Vallas Gatukök, Sleipnervägen 113, Rudan Center samt medborgarkontoret på Rudsjöterassen 2, Handen. I nära anslutning till Solstigen ligger Torvalla idrottsplats med bland annat utomhusplaner för fotboll och friidrott samt sim- och idrottshallar.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.