Vallavägen 258

Vallavägen 258

Slutpris

3 795 000 kr


Handen— Haninge

Vallavägen 258


Slutpris
3 795 000 kr

Handen— Haninge

Sällan till salu! Underbart kedjehus med bästa söderläge, i barnvänligt område!

Välkomna till detta välplanerade kedjehus som ligger på populära Vallavägen med närhet till det mesta. Husets entréplan erbjuder generösa sällskapsytor med altanerna på framsidan och baksidan med utmärkt solläge för lata sommardagar, det härliga sociala vardagsrummet. Köket bjuder in till härliga middagar med stora sällskap. På övre plan möts man av det trevliga allrummet, tre rymliga sovrum varav ett med burspråk och badrum med golvvärme. Huset har även en lagom stor tomt perfekt för barnen att leka på eller möjligheten att bygga en större altan. Det är inte allt, närheten till Torvalla sportcentrum och Slätmossens naturområde erbjuder familjen möjligheter till ett aktivt friluftsliv.

Varmt välkommen med ert intresse!


Boarea
123 kvm
Tomtarea
142 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-07-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.