Vallavägen 12 / Handen / Haninge

Inglasad jättebalkong - med lite "radhuskänsla"!

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
100 kvm
Avgift
7 581 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
0 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-04-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vallavägen såldes av oss 2019-04-05. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Vallavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Handen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Accepterat pris - kontakta mäklaren för mer information!

Här kan man verkligen tala om att kunna bjuda ut hela släkten på balkongen - och inte bara varma sommardagar! Snyggt renoverad 5:a med riktigt stor inglasad balkong, två badrum och en en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I Handen/Slätmossen bor man nära till det mesta men ändå med skog och natur runt husknuten. Här finns Haninge centrum och pendeltåget på ett bekvämt avstånd. Slätmossens naturpark ligger i princip granne med föreningens fastigheter. I denna 5:a får man också rum med det mesta man behöver? Fyra sovrum, varav ett är lite större. Två helkaklade badrum, bägge med dusch. Snyggt renoverat kök med bänkytor som avskiljer mot det stora vardagsrummet. Hörnläge med fönster i tre väderstreck. Välskött förening med flera gemensamhetsutrymmen och både parkerings- och garageplatser att hyra. I avgiften ingår kabel-TV Telia Lagom och bredband. Flexibelt tillträde, välj snabbt tillträde 1-2 månader eller längre fram om det passar bättre!

Välkommen på visning på Vallavägen 12 - här trivs man!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration