Lodjurets gata 291 / Haninge

Välvårdat radhus i populärt och barnvänligt område!

Slutpris
3 325 000 kr
Boarea
133 kvm
Driftkostnad
30 300 kr/år
Totalareal
180 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-06-21
Bostaden är såld!

Denna radhus på Lodjurets Gata såldes av oss 2018-06-21. Se alla våra försäljningar i Haninge samt även på Lodjurets Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lodjurets Gata är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta smakfullt renoverade och välvårdade radhus i barnvänligt område.

Innanför dörren till lodjuret gata 291 hittar vi ett smart planerat tvåplans radhus med 3 sovrum och stora sällskapsytor. Entréplan bjuder bland annat på en generös hall med gott om utrymme för avhängning, välplanerat kök med goda arbetsytor i väldigt gott skick som ansluter till matplatsen och vardagsrummet som med sin öppna planlösning blir otroligt rymligt. Två altandörrar med anslutning till kök och vardagsrum, tar dig ut till den stora trädäckade uteplatsen som blir den självklara platsen att spendera lata sommardagar. Här finns utrymme för grillning, lek och avslappning i insynsskyddad miljö.

På övre plan finner vi ett generöst badrum och tre fullstora sovrum som alla har plats för både säng, garderober och annat möblemang.

Radhuset är beläget i ett trivsamt område med fina lekparker och gott om grönska. I närhet av området finns det goda kommunikationsmöjligheter, skolor, centrum och mycket annat.

Varmt välkommen på visning för att uppleva detta underbara radhus på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration