Valfiskens gata 724 / Brandbergen / Haninge

Radhus med hörntomt i familjevänligt område!

Slutpris
2 995 000 kr
Boarea
133 kvm
Driftkostnad
37 104 kr/år
Totalareal
245 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-11-04
Bostaden är såld!

Denna radhus på Valfiskens Gata såldes av oss 2018-11-04. Se alla våra försäljningar i Haninge samt även på Valfiskens Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brandbergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till detta välplanerade radhus med fantastiskt läge mot allmänning! Tack vare sitt gavelläge skapas naturliga umgängesytor där man kan njuta av sol under hela dagen. De bilfria innergårdarna tillsammans med lekparken utanför dörren, skapar ett idylliskt hem för barnfamiljen i ett område med självklar grannsämja och gemenskap.

Disponerat på två plan med fyra sovrum, nyrenoverat badrum, tvättstuga, gäst WC och gott om ytor för förvaring i form av två klädkammare på övre plan och förråd under trappen. Köket inbjuder till matlagning och från vardagsrummet når man altanen där man njuta av trevliga familjemiddagar på sena sommarkvällar. På övre plan finns dessutom en balkong och på baksidan finns en enklare altan där man kan njuta av vacker skog och grönska.

Området gränsar mot vackra Tyresta nationalpark som är känd för sina milsvida vandringsleder, djupa skogar och fantastiska sjöar och badplatser.

Från detta familjära och naturnära område på Valfiskens gata finns alla nödvändigheter inom räckhåll. Den välordnade samfälligheten erbjuder både garage samt flera lekplaster. Inom gångavstånd finns bra barnomsorg och ett flertal skolor däribland Svartbäcksskolan, Vendelsömalmsskolan och Brandbergsskolan.

Välkomna till ett hem att verkligen trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration