Rädisvägen 124

Rädisvägen 124

Slutpris

3 675 000 kr


Hässelby— Stockholm

Rädisvägen 124


Slutpris
3 675 000 kr

Hässelby— Stockholm

Möjligheternas hus med lugnt och fritt läge!

ACCEPTERAT PRIS!

I lugnt familjeområde återfinns detta trivsamma hem med byggår 1971. Väldisponerat och stilfullt atriumhus om 226 kvm (117+65) med fyra sovrum fördelat på två våningsplan, två badrum, tvättstuga och goda förvaringsutrymmen. Huset präglas av ljusa och sociala ytor med stort kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning. Detta är huset för dig som vill sätta egen prägel och skapa ditt drömhem. Utomhusmiljön är lättskött med blomstrande rabatter, stenbelagd tomtyta och trädeck med rymlig uteplats som fångar solens alla timmar. Lek och umgänge och lugn i harmoni med nära avstånd till vardagens bekvämligheter!

I Hässelby bor man med närhet till många fina naturområden och bad i Mälaren. På kort avstånd från huset finns flertalet matbutiker, förskolor och skolor. Omtyckta lekplatser som Tallkronan och Parkleken Ripvidet är en samlingsplats för barnen året om. Njut av naturen i Grimsta naturreservat, Riddersvisks Herrgård eller varför inte Lövstabadet. För den sportintresserade finns en uppsjö olika sporthallar, fotbollsplaner, tennisbana, gym och trevliga Hässelby golf. I Åkermyntans Centrum finns restauranger, frisör, apotek, bibliotek och större matbutiker som Ica Supermarket och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service. Goda kommunikationer via flertalet busslinjer från Lövstavägen tar dig vidare mot stadens alla håll.

Välkommen att höra av er för mer information och boka in tid för visning! Med vänliga hälsningar, Malou Maxe - Mäklarhuset 070-793 01 16


Boarea/biarea
117/65 kvm
Driftkostnad
49 660 kr/år
Tomtarea
226 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2022-12-13

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna radhus på Rädisvägen såldes av oss 2022-12-13. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Rädisvägen.

Boka värdering

Malou Maxe

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.