Astrakangatan 111 / Hässelby / Stockholm

Högst upp i huset med ett fritt läge!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
4 535 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2019-09-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Astrakangatan såldes av oss 2019-09-30. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Astrakangatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hässelby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade trea högst upp i huset som har det mesta du kan önska. Lägenheten vetter mot två väderstreck och får ljus hela dagen. Lättmöblerat vardagsrum som har en halvöppen planlösning till köket. Från vardagsrummet når du balkongen som har fritt läge med många soltimmar. I lägenheten finns två stora sovrum med fönsterparti som tillför gott om ljusinsläpp. Fräscht stambytt badrum från 2011 som håller väldigt hög standard.

Läget vid utkanten av Hässelby Villastad och det intilliggande grönområdet innebär ett lugnt och familjetryggt kvarter med blott ett stenkast till förskolan Astrakanen. 7 minuters gångavstånd till tunnelbanans Gröna linje (Avgår var 5e minut på morgonen och kvällar och var 10e minut övrig tid). Flera busslinjer avgår ofta i närheten. I Hässelby gård finns flera butiker och kaféer, och för den som vill ha ännu större utbud ligger Vällingby köpcentrum nära.

Sugen på att vara i naturen på helgen? Då kan man promenera i det natursköna Grimsta Naturreservatet. Där finns det möjlighet att springa, cykla, träna på utomhusgym, åka längdskidor, hyra kayak, bada eller bara fika på natursköna Kaanan Badet eller Maltesholmsbadet. Helt perfekt för den aktiva familjen!

En bostad att älska att bo i!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.