Astrakangatan 107

Astrakangatan 107

Slutpris

2 000 000 kr


Hässelby Gård— Hässelby— Stockholm

Astrakangatan 107


Slutpris
2 000 000 kr

Hässelby Gård— Hässelby— Stockholm

Perfekt 3:a som du kan sätta din egen prägel på!

Välkommen till denna välplanerade trea. Lägenheten vetter mot två väderstreck och får ljus hela dagen. Lättmöblerat vardagsrum där du når balkongen som har fritt läge med många soltimmar. I lägenheten finns två stora sovrum med fönsterparti som tillför gott om ljusinsläpp. Lägenheten är i äldre skick och är behov av renovering. Fräscht stambytt badrum från 2011.

Läget vid utkanten av Hässelby Villastad och det intilliggande grönområdet innebär ett lugnt och familjetryggt kvarter med blott ett stenkast till förskolan Astrakanen. 7 minuters gångavstånd till tunnelbanans Gröna linje (Avgår var 5e minut på morgonen och kvällar och var 10e minut övrig tid). Flera busslinjer avgår ofta i närheten. I Hässelby gård finns flera butiker och kaféer, och för den som vill ha ännu större utbud ligger Vällingby köpcentrum nära.

Sugen på att vara i naturen på helgen? Då kan man promenera i det natursköna Grimsta Naturreservatet. Där finns det möjlighet att springa, cykla, träna på utomhusgym, åka längdskidor, hyra kayak, bada eller bara fika på natursköna Kaanan Badet eller Maltesholmsbadet. Helt perfekt för den aktiva familjen!

Välkommen på visning!


Boarea
73 kvm
Avgift
4 535 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-06-15

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Astrakangatan såldes av oss 2021-06-15. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Astrakangatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.