Enspännargatan 12A, 1 tr (1102) / Hässelby / Stockholm

FAST PRIS! Nyproducerad 2:a om 43 kvm med balkong!

Slutpris
1 795 000 kr
Boarea
43 kvm
Avgift
2 598 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-12-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Enspännargatan såldes av oss 2017-12-20. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Enspännargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hässelby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

VISNING SÖNDAG 17/12 kl. 14:00-14:30 PÅ VÅRT KONTOR I VÄLLINGBY C, VITTANGIGATAN 47. FAST PRIS. Här har ni ett perfekt boende, bara att flytta in! Tillträde 22/1-2018 och lägenheten säljs därför på ritning.

Endast 300 m till T-bana! finns chans att förvärva denna nyproducerade lägenhet om 43 kvm med balkong! Bli först att flytta in i denna lägenhet om 2 rum och kök med noggrant utvalda materialval med genomgående ekparkett på golvet och ljust tapetserade väggar. Köket har vita släta luckor från Vedum och vitvaror som spis med häll, kombinerad kyl/frys, micro och diskmaskin i märket Elektro Helios, Badrummet är helkaklat med underliggande skön golvvärme, handdukstork och kombinerad tvättmaskin/torktumlare för att underlätta vardagen.

Hässelby ligger drygt 14 kilometer väster om Stockholm och här känns naturen aldrig långt borta. Grimstaskogens naturreservat nås enkelt via gångstigar och längs medMälarens strand löper härliga promenadstråk och badplatser. I Hässelby finns det mesta på nära avstånd. I det lokala centrumet hittar du mataffär och ett bra serviceutbud med bland annat vårdcentral och apotek. För den shoppingsugna finns Vällingby centrum bara några minuter bort med tunnelbanan. Här finns ett stort utbud av både butiker, restauranger och caféer. För den sportintresserade finns Hässelby idrottsplats på bekvämt avstånd och den som tycker om att spela golf har Hässelbys golfklubb endast några kilometer bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration