Konstnärsbacken 8 / Hässelby Södra Villastad / Hässelby / Stockholm

Slutpris
4 475 000 kr
Referensnummer
158 929
Boarea/biarea
159/3 kvm
Driftkostnad
34 770 kr/år
Tomtarea
637 kvm
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-09-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Konstnärsbacken 8 såldes av oss 2014-09-11. Se alla våra försäljningar i Hässelby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hässelby Södra Villastad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga villa om totalt 162 kvm med närhet till Mälaren. Huset ligger i ett av Hässelbys mest eftertraktade områden, beläget på en lugn återvändsgata. Huset har både en stor balkong samt en altan med sol stora delar av dagen. Huset har stora sällskapsytor på både entréplan samt övre plan med stora fönsterpartier. Rymligt kök matplats och 3 sovrum på övre plan, (möjlighet till 4 sovrum). Garage och p-plats för ytterligare bil. Två fräscha badrum samt bastu.
Området erbjuder promenadstråk, båtplatser och fina badplatser. För båtägare finns flera båtklubbar på gångavstånd. På nära avstånd finns även Hässelby golf. Besiktning utförd och säljaren kommer att teckna försäkring mot dolda fel.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.