Lappstigen 1 / Hässelby Villastad Södra / Hässelby / Stockholm

Slutpris
11 500 000 kr
Boarea/biarea
205/90 kvm
Driftkostnad
37 838 kr/år
Totalareal
853 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2018-10-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Lappstigen såldes av oss 2018-10-14. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Lappstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hässelby Villastad Södra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sällsynt tillfälle att förvärva denna högt och attraktivt belägna fastighet med milsvid utsikt över Mälaren och Mälaröarna!
Detta drömboende har hög standard och kvalité med teknologiska lösningar såsom vattenfelsbrytare, larm och klimatdetektorer. Huset som är uppfört i sten med putsad fasad är byggt 2007 och är designat av nuvarande ägare. Från samtliga rum i huset ser man ut över Mälaren med dess skiftningar beroende på väder och årstid. Villan har en totalarea om 295 kvm och inrymmer bl a två vackra sällskapsrum med funkisrundlar, högkvalitativt kök, fyra sovrum samt två exklusiva badrum varav det ena med bastu. Här finns också ett klädvårdsrum, goda förrådsutrymmen samt ett stort garage med plats för två bilar. Lättskött tomt och på den stenbelagda altanen finns ett härligt SPA-bad/Hydropool samt gott om plats för umgänge. Bergvärme och moderna tekniska lösningar ger låga driftskostnader.
Söker ni kvalité, ett rymligt och naturskönt boende nära Stockholms City - hjärtligt välkomna på någon av visningarna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration