Liljeörnsgränd 9, Bv / Hässelby / STOCKHOLM

Väldisponerad 1:a om 28 kvm - påkostade materialval - belägen på en lugn gata i växande Hässelby!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
28 kvm
Avgift
1 974 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-12-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Liljeörnsgränd såldes av oss 2017-12-19. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Liljeörnsgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hässelby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trivsamma etta om 28 väldisponerade kvadratmeter! I denna bostad bor du bekvämt, med genomgående hög standard och påkostade materialval. Modernt kök i öppen planlösning mot allrummet, fint badrum med helkaklade väggar och klinkergolv samt golvvärme, gott om förvaringsmöjligheter i bostaden samt ett stort vindsförråd som nås via hissen. Kvadratsmart boende med uteplats i härligt sydvästläge in mot den mysiga innergården. Perfekt första boende eller övernattningslägenhet. Bo på en lugn gata i växande Hässelby med närhet till tunnelbanans gröna linje som tar dig in till Stockholm City på ca 30 min samt bussar som tar dig till Vällingby Centrum!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration