Lupinvägen 65

Lupinvägen 65

Slutpris

6 300 000 kr


Hässelby Södra Villastad— Hässelby— STOCKHOLM

Lupinvägen 65


Slutpris
6 300 000 kr

Hässelby Södra Villastad— Hässelby— STOCKHOLM

Välkommen till Lupinvägen 65!

Välkommen till denna vackra "Villa Nyholm" från Götenehus byggt 2006. Huset har 4-5 väl tilltagna sovrum och här bor man i ett populärt område. Villan ligger vid en lugn villagata i Hässelby Södra villastad. Här har ni nära till flera förskolor på bara några minuters gångväg. Huset andas ljus och rymd med ljusa färger, vackra golv och fina fönsterpartier från golv till tak. På entréplan finner ni kök och vardagsrum som samsas i en öppen planlösning och här kan ni njuta av en härlig braskamin som skänker charm och stor mysfaktor till bostaden. Utgång till en underbar altan i vinkel som ligger i bästa söderläge, här finns även familjens "lilla avkoppling" ett bubbelbadkar, som man gärna vill sitta i från morgon till kväll! Två fina helkaklade badrum med underliggande skön golvvärme. En vacker ektrappa leder er upp till husets övervåning. Där finns en möblerbar hall med ljusinsläpp från takfönster och ett runt fönster i trapphusväggen. Här på övervåningen så finna fyra bra planerade rum för den stora familjen. Tomten är lättskött och passar perfekt för lek och spring. Vid husets baksida finns en stor bod om 18 kvm som har en altan med trädäck, här sitter du lätt inpå småtimmarna och njuter efter bubbelbadandet.


Boarea
135 kvm
Driftkostnad
27 225 kr/år
Tomtarea
664 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-06-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.