Mirabellbacken 18

Mirabellbacken 18

Slutpris

1 940 000 kr


Hässelby Strand— Hässelby— Stockholm

Mirabellbacken 18


Slutpris
1 940 000 kr

Hässelby Strand— Hässelby— Stockholm

Yteffektiv & renoverad 2:a med balkong & sjöglimt!

Välkomna till denna yteffektiva och renoverade tvåa med balkong som vetter mot Mälaren. Ett boende som erbjuder gott om plats för sammankomster med nära och kära. Här erbjuds en optimalt planerad och modern lägenhet med stora fönster som släpper in mycket ljus. En ovanligt fin lägenhet som passar de allra flesta med högt ställda krav.

Denna tvåa består av hall, vardagsrum, kök, badrum och ett sovrum. I det ljusa och lättmöblerade vardagsrummet möts vi bland annat av stora fönster, generösa sällskapsytor och vacker utsikt. Köket är nyligen renoverat, modernt och ljust med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, stora fönster och plats för större matbord och stolar.

Fantastisk balkong med sjöglimt av Mälaren. Här kan ni njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från köket och erbjuder sol hela dagen och kvällen med gott om plats för soffgrupp.

I det nyrenoverade, påkostade och smakfulla badrummet finns toalett, dusch, kommod, badrumsskåp och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sovrummet är mysigt och inbjudande och har inbyggda garderober som ger utmärkta förvaringsmöjligheter samt plats för dubbelsäng.

Detta trivsamma och idylliska område i Hässelby Strand är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo naturnära och familjevänligt. Här har du nära till allt vardagen kräver, strandpromenad, bra kommunikationer, matbutik, vackra grönområden och gym.

Välkomna hem till mysiga Mirabellbacken!


Boarea
46 kvm
Avgift
2 744 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
-1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-12-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.