Sleipnergatan 18

Sleipnergatan 18

Slutpris

3 800 000 kr


Hässelby— Stockholm

Sleipnergatan 18


Slutpris
3 800 000 kr

Hässelby— Stockholm

Gavelradhus i barnvänligt område med garage!

Välkommen till detta trevliga gavelradhus med garage intill som ligger på en mysig gata med mycket grönska runtomkring. Huset består av två våningar där ytorna är välplanerade med rymliga sovrum. Köket bjuder upp till en härlig social stämning att vistas i. Bostaden har stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Nytt renoverat badrum vid hallen. Det väl tagna vardagsrummet som bjuder in till mysiga stunder med den fantastiska eldstaden, här finns utgång till husets uteplats. Med sin rofyllda, naturnära uteplats kan du njuta av lugnet hela dagen. Husets framsidan bjuder även på en välkomnade altan att vistas på.

Här bor du på en lugn och barnvänlig gata där flertal lekplatser finns runt hörnet. Närhet till skola, förskola, kommunikationer, natur och bad. På promenadavstånd finns natursköna Grimsta naturreservat. Med gångavstånd bort finns goda kommunikationer så som tunnelbana som går in mot t-centralen och buss förbindelse till pendeltågstation.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mäklaren för privatvisning!


Boarea/biarea
117/10 kvm
Driftkostnad
44 936 kr/år
Tomtarea
272 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-03-29

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna radhus på Sleipnergatan såldes av oss 2021-03-29. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Sleipnergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.