Björknäsvägen 28 / Herräng / Norrtälje

Välskött vinterbonat fritidshus idylliskt beläget med endast 7 min promenad till badplats

Slutpris
1 575 000 kr
Boarea
40 kvm
Driftkostnad
22 310 kr/år
Totalareal
2 163 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-10-23
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Björknäsvägen såldes av oss 2018-10-23. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Björknäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björknäsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett fantastiskt välskött vinterbonat fritidshus idylliskt beläget med endast 7 min promenad via stig till badplats vid havet. Bostadshuset rymmer allrum och sovrum samt kök och badrum/bastu. Bostadshuset har året-runt-vatten samt 2-kammarbrunn och wc till sluten tank. Huset omges delvis av två trädäckade uteplatser varav ett med tak. Två isolerade gästhus om 30 kvm och 10 kvm samt förrådsbyggnader/snickarbod. Stor blomstrande natur/trädgårdstomt med perenner, rhodendendron, syren, vide, gran, ek, björk mm.

Herrängs fritidsområde är beläget straxt norr om Hallstavik i vackra Roslagen på bekvämt gångavstånd till havet med fina naturområden. Till fastigheten hör båtplats vid Näsviken. Med den egna båten tar man sig snabbt ut i Roslagens vackra skärgård. En rogivande plats i skärgården med tillgång till egen båtplats med bryggor samt bad. Här kan fina solnedgångar avnjutas med vattenskvalp och frisk skärgårdsluft.
I Herräng finns flera badplatser, marina, båthamn, bibliotek, förskola och affär. Till Hallstavik är det ca 1 mil. Här finns ett bra utbud på närservice som vårdcentral, restauranger, butiker, skolor och förskolor.

Missa inte chansen att förverkliga din dröm om ett eget smultronställe i Stockholms vackra skärgård!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration