Björknäsvägen 13

Björknäsvägen 13

Slutpris

1 900 000 kr


Herräng— Norrtälje

Björknäsvägen 13


Slutpris
1 900 000 kr

Herräng— Norrtälje

Välskött och elegant fritidshus idylliskt beläget med närhet till bad och båtplats vid havet.

Välkommen till ett riktigt fint fritidshus med elegant inredning. Idylliskt beläget med promenadavstånd via stig till badplats vid havet. Fritidshuset rymmer stort sällskapsrum med öppet upp till taknock och ett fantastiskt ljusinsläpp från tre väderstreck samt utgång till altan under tak. Praktiskt arbetskök med eleganta detaljer som granitbänkskiva och vedspis. Från köket når man den trädäckade altanen som sträcker sig runt halva huset. Matplatsen är placerad vid luftigt burspråk i öppen planlösning mot sällskapsrummet. Två sovrum med bra förvaringsmöjligheter via garderober. Rymlig entréhall som har stor öppning mot sällskapsrummet. Trivsamt badrum med duschkabin och vattentoalett. Fastigheten har året-runt-vatten samt 2-kammarbrunn och wc till sluten tank.
Två gästhus varav ett är inrett med köksinredning och sovrum samt förrådsbod och ett mindre gästhus inrett med två platsbyggda våningssängar. På fastigheten finns även en större förrådsbod med miljöwc.
Plan trädgårdstomt med gräsmatta och grusgångar. Del av tomten är vacker naturtomt med berg i dagen. Här finns förutom gran, björk och tall fina trädgårdsbuskar såsom hassel, kastanj, syren och äppelträd.

Herrängs fritidsområde är beläget straxt norr om Hallstavik i vackra Roslagen på bekvämt gångavstånd till havet med fina naturområden. Till fastigheten hör andel i båtplats vid Näsviken. Med den egna båten tar man sig snabbt ut i Roslagens vackra skärgård. En rogivande plats i skärgården med tillgång till båtbryggor samt bad. Här kan fina solnedgångar avnjutas med vattenskvalp och frisk skärgårdsluft.
I Herräng finns flera badplatser, marina, båthamn, bibliotek, förskola och affär. Till Hallstavik är det ca 1 mil. Här finns ett bra utbud på närservice som vårdcentral, restauranger, butiker, utomhusbad, skolor och förskolor.

Missa inte chansen att förverkliga din dröm om ett eget smultronställe invid Stockholms vackra skärgård!


Boarea
74 kvm
Driftkostnad
18 460 kr/år
Tomtarea
2 154 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-04-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Björknäsvägen såldes av oss 2019-04-25. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Björknäsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.