Braxens väg 13

Braxens väg 13

Slutpris

1 150 000 kr


Herräng— Norrtälje

Braxens väg 13


Slutpris
1 150 000 kr

Herräng— Norrtälje

Ljust och fräscht med vattentoalett

Välkommen till detta Välskötta, ljusa och fräscha fritidshus om 62 kvm med nybyggt badrum med vattentoalett på en lättskött naturtomt om 1932 kvm i lugnt läge långt in på återvändsgata.

Huset som genomgående har ljusa fräscha ytskikt har tre bra sovrum och kök med vedspis och matplats framför fönstret med utsikt över tomten. Här finns också ett nybyggt badrum med dusch, handfat och vattentoalett till ett nyanlagt avlopp. Vardagsrummet har en stor murad öppen spis, utgång till altanen i sydväst och stora fönsterytor.

Den härliga tomten har ett högt, fint och soligt läge med den stora altanen i sydväst. Här finns en mindre gräsyta, vackra släta berg i dagen och ett uthus om ca 12 kvm. Från tomten kan man gå direkt ut i fina bär och svampskogar, inom ca 10 min promenad finns bad och båthamn med möjlighet att hyra sjöbod. Närhet till Herräng med bla restaurang och affär.

Välkommen till Korgil!


Boarea
62 kvm
Driftkostnad
11 210 kr/år
Tomtarea
1 932 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-08-16

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Braxens Väg såldes av oss 2018-08-16. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Braxens Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.