Bredsundsvägen 76

Bredsundsvägen 76

Slutpris

4 995 000 kr


Herräng— Norrtälje

Bredsundsvägen 76


Slutpris
4 995 000 kr

Herräng— Norrtälje

Stilfull och välskött vinterbonad stuga med ca 2 minuter ned till bad-och båtplats vid havet!

Med en stor portion stilfullhet så välkomnar jag er varmt till en mycket välskött och spatiös stuga med promenadstig om ca 120 meter till bad-och båtplats vid havet!
Hela fastigheten är väl genomtänkt och utstuderad för att kunna nyttja den till fullo, hus som tomt! Gedigen altan som är vinklad i bästa solläget där du kan njuta av solen från morgon till kväll. Lättskött tomt med berg i dagen med avskilt läge. Fastigheten är belägen på en återvändsgata om två grannar. Grusad uppfart med parkeringsplats, garage om ca 75m² anno 2011 med golvvärme, dubbla fjärrstyrda portar(el), praktiskt elfasystem i stor skala. Uppförd redskapsbod år 2020 med god förvaringsplats och praktisk arbetsbänk. Vindsförråd i både huset och garaget! Huset används som fritidshus idag men kan nyttjas som permanentboende och är vinterbonat.

Huset erbjuder stilfullhet och moderna teknikaliteter som bemöter den kräsnes krav. Huset är fördelat på ett plan och källare med vattenburen golvvärme(förutom förrådsdel i källarplan). På entréplan möts du av ett härligt vardagsrum med öppet till taknock samt mysfaktorn öppen spis, stora fönsterpartier med trevligt ljusinsläpp från flera väderstreck med vacker utsikt mot grönska. Två sovrum med smarta förvaringslösningar delvis med elfasystem samt ett arbetsrum som med enkla medel går att göra om till sovrum. Helkakalt badrum med vattentoa och dusch. Charmigt och praktiskt kök med gott om arbetsplats samt matplats vid fönstret med förtrollande utsikt mot havet! En trappa ned till källarplanet erbjuds det en praktisk tvättstuga, svalt sovrum, helkaklad gäst wc samt duschrum. Klädkammare som går att göra om till bastu, garage del om ca 30m² med arbetsbänk, fjärrstyrddörr(el), egen lagerdel med hyllplan samt förråd med egen ingång.
I Bredsund bor du i en sommar idyll, promenad avstånd till bad och vacker natur! Här finns det mycket lek och skoj för barnen eller om du så önskar lugn och ro! Med en promenad om ca två minuter via en fin stig når du badstranden som delas med 6 fastigheter som nyttjar, njuter och ser över den fina platsen. Stor gräsyta för lek för barnen eller picknick, sandstrand och badbrygga med båtplats och badstege. Här når du havet på nolltid och Roslagens vackra skärgårdliv som måste upplevas!

Avlopp - Tre kammarbrunn med infiltration.
Vatten - Tre stycken borrade brunnar, två för bergvärme och en för dricksvattnet.
Internet - Fiber
Kommunikation finns lättillgänglig via buss som går från Herräng. Resa till Hallstaviks busstation tar cirka 10 minuter och därifrån går det bussar till Norrtälje och Stockholm. Herrängs förskola nås på 10 minuters bilfärd, vidare till Hallstavik finns låg-mellan och högstadiet samt gymnasium.

Herräng har ett levande sommarliv med Herräng Dance Camp, välrenommerad marina med restaurang, hamn och camping och det går att följa en del av det klassiska Roslagsloppet härifrån. Fina strövarstråk med välordnade spring/gång-spår, ett mycket speciellt slighögs-område som nås via marinan och är något man kanske inte har skådat innan. Pittoresk livsmedelsbutik Kuggen med allmän service och trevlig hamburgerbar vid centrum. Välordnade högtidsfiranden sker på Malmen IP.

Till Hallstavik är det ca 1 mil. Omtyckt utomhusbad, bra utbud på närservice som vårdcentral, restauranger, butiker, utomhusbad, systembolag, skolor och förskolor m.m.

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn där du kan njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!



Tillträde är flexibelt - Ta chansen att förvara kanske områdets finaste läge och hus!

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
88/50 kvm
Driftkostnad
13 700 kr/år
Tomtarea
2 160 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-07-18

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Bredsundsvägen såldes av oss 2021-07-18. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Bredsundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.