Ekebovägen 30 / Herräng / Norrtälje

Sommardröm med WC

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea
30 kvm
Driftkostnad
8 400 kr/år
Tomtarea
3 390 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2017-08-22
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ekebovägen såldes av oss 2017-08-22. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Ekebovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekebovägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en stor, plan, uppvuxen trädgårdstomt om hela 3 390 m² ligger denna sommardröm om ca 30 kvm med vintervatten från egen brunn, badrum med WC och väldigt mycket gammal charm.

Den stora tomten har en stor plan gräsmatta med mängder av uppvuxna fruktträd, hallon, vinbär, syrenbuskar m.m. Här finns även ett uthus om ca 30 kvm och två jordkällare med visst renoveringsbehov. Lugnt läge längst in på återvändsgata bland gammal bebyggelse och omgiven av härlig grönska.

Det charmiga gamla sommartorpet har många fina gamla detaljer som vackra fönster och dörrar, men samtidigt modern standard i form av badrum med dusch, handfat och WC samt modernt kök. Huset har åretruntvatten och 3-kammarbrunn som fungerar vintertid och har de senaste åren renoverats med bland annat ny panel och nya fönster.

Optimalt läge nära buss, affär, bad och möjlighet till båtplats

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration