Masugnsvägen 11 / Korrnäs/Herräng / Herräng / Norrtälje

Lugnt läge vid badsjö

Slutpris
870 000 kr
Boarea
51 kvm
Driftkostnad
8 300 kr/år
Totalareal
2 059 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2018-08-17
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Masugnsvägen såldes av oss 2018-08-17. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Masugnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Korrnäs/Herräng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett lugnt och avskilt läge, invid en vacker badsjö ligger detta rejäla timrade fritidshus om 51 kvm samt gästhus om ca 20 kvm på en lättskött naturtomt om 2059 kvm med vacker sjöglimt.

Det timrade huset rymmer ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, badrum med duschkabin, handfat och toalett, kök samt ett stort vardagsrum med braskamin. I ett helt perfekt soligt sydvästläge ligger den stora altanen delvis under tak. Här finns också ett gästhus om ca 20 kvm inrymmande gästrum, snickarbod och toalett samt ett uthus om ca 10 kvm. Byggrätt enligt detaljplan är 80 kvm plus komplementsbyggnad om 40 kvm.

Från den härliga, soliga och avskilda naturtomten har man en fin sjöglimt över den lilla badsjön o söder där det finns badbrygga som hör till samfälligheten bara 3 min bort. Här är det några mindre plana gräsytor runt huset, blåbärsris, berg i dagen och naturliga uteplatser.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration