Skillnadsvägen 1

Skillnadsvägen 1

Slutpris

1 860 000 kr


Herräng - Rotholmaviken— Herräng— Norrtälje

Skillnadsvägen 1


Slutpris
1 860 000 kr

Herräng - Rotholmaviken— Herräng— Norrtälje

En sommardröm, insynsskyddad hörntomt med gäststuga, inglasat uterum & båtplats i Rotholmaviken

Välkommen till Skillnadsvägen 1, ett väl omhändertaget vinterbonat fritidshus med gäststuga, garage och båtplats i vackra Rotholmaviken. Huvudhuset om 60 kvm fördelas stort vardagsrum med öppen spis, fint inglasat uterum med utsikt över trädgården, rymligt kök med vedspis och diskmaskin, tre bra sovrum samt duschrum med toalett samt tvättmaskin. På träddäcket sitter du skyddat intill husväggen med rofylld utsikt över trädgården som gränsar till den fina samfällda skogen.

En högt belägen och vacker inramad trädgårdstomt, likt en innergård som gränsar till samfälld skog och sol hela dagen! Insynsskyddad hörntomt med plan gräsyta perfekt för lek och odling. Fin gäststuga om 20 kvm med 1 rok och intill liggande utedass. Mysig och lummig uteplats med utegrill som ligger bland fruktträden och potatislandet. En underbar trädgård med prydliga rabatter, flaggstång, bergshällar, äppelträd, plommonträd, rabarber, björnbär, tusensköna, syrén, rosenbuske, tulpaner och massa vivor. Vidare finns ett förråd och garaget passar perfekt för en bil eller båt.

På gångavstånd bara 800 meter från huset ligger Rotholmaviken med fin badstrand och båtplats. Härifrån kommer du direkt ut till en fantastisk skärgård och Singöfjärden, där flera sjökrogar och fina badöar finns att upptäcka. Under 15 minuter når du populära Grisslehamn med delikatessbutiker, mattaffär, bageri, caféer och restauranger. Cykelavstånd till SL-busshållplats ca 4,5 kilometer och ca 5,5 kilometer till matbutik.

På trädäcket njuter du av solen från förmiddag till kväll. Till kvällen samlas alla i det härliga inglasade uterummet som förlänger utesäsongen.

Den samfällda skogen bjuder på fin svamp och bärplockning och under våren är den full med vackra vitsippor och blåsippor. Njut av härliga skogspromenader i Häveröprästängs naturreservat (som området ligger granne med), traditionellt midsommarfirande i Herräng på områdets egna fotbollsplan bara 100 meter från huset som firas med pompa och ståt! Missa inte heller världsomtalade dansveckorna i Herräng.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
60 kvm
Driftkostnad
13 002 kr/år
Tomtarea
2 079 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Skillnadsvägen såldes av oss 2020-06-17. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Skillnadsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.