Strömsviksvägen 90

Strömsviksvägen 90

Slutpris

3 200 000 kr


Tulka— Herräng— Norrtälje

Strömsviksvägen 90


Slutpris
3 200 000 kr

Tulka— Herräng— Norrtälje

Äkta sjötomt i västerläge!

På en fantastiskt fin sjötomt om 3180 kvm land och 1475 kvm vatten i perfekt västerläge med vidsträckt havsutsikt ligger denna enkla sommarstuga om 28 kvm alldeles vid vattnet.

Den stora fina tomten har en stor högt belägen platå som passar utmärkt för nybyggnation varifrån man får en helt unik utsikt över inloppet till Edeboviken. Från den höga delen av tomten leder stensatta gångar ner mot strandlinjen kantade av små uteplatser. Vid vattnet finns både släta badklippor, en liten naturlig badstrand och ett stort rejält stenfundament från en tidigare brygga. Hela tomten har strålande havsutsikt och ett perfekt solläge i väster.

På tomten finns idag en enkel sommarstuga med en stor fin altan i söder och väster, delvis under tak med perfekt solläge och strålande havsutsikt bara några meter från strandkanten. Huset har en glasveranda med 5 fönster som ger panoramautsikt mot vattnet, ett stort rum som bjuder kök och sovplatser samt ett toalett utrymme med handfat och separett-toalett. Genomgående ljusa, fräscha och moderna ytskikt. Här finns också ett gästhus om ca 15 kvm med stora fönster mot vattnet och ljusa fräscha ytskikt samt ett uthus om ca 8 kvm. Här finns även en egen borrad brunn med vattnet indraget i huset.

Ett unikt tillfälle att förvärva en äkta sjötomt i västerläge! Passar både om man söker ett enkelt sommarnöje vid vattnet eller den perfekta tomten att bygga sitt drömhus på så. Roddbåt och inventarier kan ingå vid önskemål.

Välkommen!


Boarea
28 kvm
Driftkostnad
10 035 kr/år
Tomtarea
3 180 kvm
Totalareal
4 655 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-09-05

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Strömsviksvägen såldes av oss 2018-09-05. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Strömsviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.