Travvägen 33

Travvägen 33

Slutpris

2 175 000 kr


Bredsund— Herräng— Norrtälje

Travvägen 33


Slutpris
2 175 000 kr

Bredsund— Herräng— Norrtälje

Vacker gårdsbild med flera hus

Välkommen till detta fina vinterbonade fritidshus om 54 kvm med vattentoalett och ordnat avlopp på en stor, fin och insynsskyddad trädgårdstomt om 2540 kvm med stora plana gräsytor för lek och spel.

Fastigheten har en vacker gårdsbild med huvudbyggnad och stora altanytor, gammal timrad gäststuga, jordkällare, uthus och en mysig grillkåta. Huset har en välkomnande hall i öppen plan mot köket, ett stort vardagsrum med braskamin och utgång till altanen, stort sovrum samt badrum med vattentoalett och dusch. Genomgående gedigna materialval som furugolv, panel och vackert framtagen murad skorstensstock. Stort loft med separat ingång som kan inredas till bostadsdel. Runt huset i söder, öster och väster finns stora altandäck för fina sollägen från morgon till kväll.

Den stora härliga tomten har en gammal uppvuxen trädgård med stora syrenbuskage, prydnadsbuskar, ordnade planteringar och stora gräsytor för lek och spel. Gästhuset bjuder på två separata gästrum, välbevarad jordkällare, uthuset har både snickarbod/förråd och garage för åkgräsklipparen och den mysiga grillkåtan bjuder på en unik upplevelse.

Lugnt och stilla läge på återvändsgata i bymiljö bland både permanent och fritidsboende med fin närhet till vattnet med möjlighet till bad ca 500 meter bort.

Välkommen till Bredsund!


Boarea
54 kvm
Driftkostnad
18 841 kr/år
Tomtarea
2 540 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-09-03

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Travvägen såldes av oss 2020-09-03. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Travvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.