Utmålsvägen 2 / Herräng / Norrtälje

Välskött 1-plans villa med fyra sovrum och fina sällskapsytor i natursköna Herräng

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
134 kvm
Driftkostnad
40 532 kr/år
Totalareal
1 250 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-03-22
Bostaden är såld!

Denna villa på utmålsvägen såldes av oss 2019-03-22. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på utmålsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Herräng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välskött 1-plans villa med insynsskyddad trädgårdstomt mot allmänning. Huset rymmer fyra sovrum samt fina sällskapsytor med höga fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Praktiskt U format kök med vit skåpinredning. Helkaklat badrum samt gästwc. Stort inglasat uterum med plats för många gäster samt stor trädäckad altan inramad med staket. Huset erbjuder fina förrådsutrymmen samt vidbyggt garage med plats för 1 bil. På tomten finns även en fint inredd friggebod som är förlängd. Lättskött plan trädgårdstomt med stor trädäckad altan samt trädgårdsväxter, stenpartier och rabatter.

Herräng ligger ca 5 mil norr om Norrtälje och 1 mil norr om Hallstavik med anor från 1500-talet. Här finns livsmedelsbutik och förskola. Med bil tar det ca 10 minuter till Hallstavik som erbjuder ett bra serviceutbud i form av butiker och restauranger, skolor och förskolor, vårdcentral mm. Buss 642 trafikerar sträckan mellan Herräng och Hallstavik. Varför inte göra ett besök till det superhärliga tempererade utomhusbadet som har öppet om sommaren.

Välkomna till en lugn oas med direkt närhet till vacker natur och Roslagens vackra skärgård.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration