Utmålsvägen 2

Utmålsvägen 2

Slutpris

1 800 000 kr


Herräng— Norrtälje

Utmålsvägen 2


Slutpris
1 800 000 kr

Herräng— Norrtälje

Välskött 1-plans villa med fyra sovrum och fina sällskapsytor i natursköna Herräng

Välkommen till en välskött 1-plans villa med insynsskyddad trädgårdstomt mot allmänning. Huset rymmer fyra sovrum samt fina sällskapsytor med höga fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Praktiskt U format kök med vit skåpinredning. Helkaklat badrum samt gästwc. Stort inglasat uterum med plats för många gäster samt stor trädäckad altan inramad med staket. Huset erbjuder fina förrådsutrymmen samt vidbyggt garage med plats för 1 bil. På tomten finns även en fint inredd friggebod som är förlängd. Lättskött plan trädgårdstomt med stor trädäckad altan samt trädgårdsväxter, stenpartier och rabatter.

Herräng ligger ca 5 mil norr om Norrtälje och 1 mil norr om Hallstavik med anor från 1500-talet. Här finns livsmedelsbutik och förskola. Med bil tar det ca 10 minuter till Hallstavik som erbjuder ett bra serviceutbud i form av butiker och restauranger, skolor och förskolor, vårdcentral mm. Buss 642 trafikerar sträckan mellan Herräng och Hallstavik. Varför inte göra ett besök till det superhärliga tempererade utomhusbadet som har öppet om sommaren.

Välkomna till en lugn oas med direkt närhet till vacker natur och Roslagens vackra skärgård.


Boarea
134 kvm
Driftkostnad
40 532 kr/år
Tomtarea
1 250 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-03-22

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Utmålsvägen såldes av oss 2019-03-22. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Utmålsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.