Småbrukets backe 16

Småbrukets backe 16

Slutpris

2 225 000 kr


Visättra Ängar— Huddinge

Småbrukets backe 16


Slutpris
2 225 000 kr

Visättra Ängar— Huddinge

Nyproducerad tvåa i bästa läge!

Med husets bästa läge i brf Brygghuset presenterar vi nu denna fina 2:a högst upp i huset. Här har du perfekt planerade 55 kvm med öppen planlösning och moderna materialval.

Varför nöja sig med något annat än det bästa? Lägenheten har öppet kök mot vardagsrum, helkaklat badrum, stort vardagsrum samt ett sovrum på ca 12kvm!
Härlig balkong högst upp med bästa solläge.

Visättra ängar är mycket naturskönt beläget med Flemingbergsskogens naturreservat som närmsta granne. Området har en fantastisk natur som erbjuder, våtmarksanläggning med rikt fågelliv, cykelstråk, upplysta löpspår samt fina promenadstigar. Härifrån kan du cykla ända till Sundby Gård. Vintertid är området populärt för längdskidåkning. I området finns också Visättra sportcenter med ishall, tennisbanor och för dig som vill prova frisbeegolf finns möjlighet här.

Mycket expansivt område där Huddinge Sjukhus, Södertörns Högskola och Södertörns tingsrätt är stora arbetsgivare, samtliga ligger på bekvämt cykel/promenadavstånd. Lugnt och barnvänligt område med fem minuters promenadavstånd till mindre mataffär och busshållplats. Ytterligare fem minuter bort återfinns Fräscht renoverade Flemingsbergs centrum med nyöppnade ICA Maxi, apotek, postservice samt småbutiker.


Boarea
55 kvm
Avgift
2 793 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-02-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.