Ängsbergsvägen 54

Ängsbergsvägen 54

Slutpris

7 230 000 kr


Kynäs— Huddinge

Ängsbergsvägen 54


Slutpris
7 230 000 kr

Kynäs— Huddinge

Underbart hus med sjöutsikt och en fantastisk tomt.

Detta charmiga hus ligger på en av Huddinges vackraste tomter med trädgårdstomt på framsidan och naturtomt på baksidan. Idealiskt för den naturälskande familjen där man bor både nära staden och naturen.

Kliv in i detta hus och upptäck ett perfekt planerat hem vars stilrena intryck hänger kvar hos alla som besöker det. Här erbjuds ett välutrustat boende där ingenting behöver renoveras eller fixas.

Det första som möter dig i huset är den inbjudande och praktiska hallen med goda avhängningsmöjligheter och elburen golvvärme. Vidare finns ett modernt, välplanerat kök med bra förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor samt plats för matbord och stolar. Huset har fyra sovrum, två badrum och ett socialt, härligt vardagsrum med högt i tak, fint ljusinsläpp, braskamin och utgång till en uteplats och naturtomt. Vardagsrummet är perfekt för sociala tillställningar då det även finns ett allrum som angränsar med plats för TV-soffa eller matgrupp. Väldigt fräscht och påkostat badrum med kommod, wc, bubbelbadkar, duschhörna och en mysig bastu. Badrummet på nedre plan är också väldigt stilrent och disponeras även som tvättstuga.

Här ingår en tomt om 1662 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Huset har en stor insynsskyddad uteplats med en underbar sjöutsikt över Trehörningen. Går man lite högre upp på tomten kan man njuta av en helt otrolig utsikt över området och sjön. Det finns även ett stort garage med ett inbyggt kontor och plats för en bil. Parkering för ca tre bilar finns på uppfarterna.

Huset är perfekt beläget i Kynäs, ett av de bästa villaområdena i Huddinge, med närheten till både sjö, grönområden, sporthallar, skolor och med både Huddinge- och Stuvsta centrum inte långt bort. Nuvarande ägarna har bott i huset i 35 år och älskar huset men de är nu redo att sälja det. Missa inte detta tillfälle, det finns inte många liknande hus!


Boarea/biarea
163/41 kvm
Driftkostnad
56 177 kr/år
Tomtarea
1 662 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-03-02

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Ängsbergsvägen såldes av oss 2020-03-02. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Ängsbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.