Kavlevägen 203

Kavlevägen 203

Slutpris

2 800 000 kr


Kästa— Huddinge

Kavlevägen 203


Slutpris
2 800 000 kr

Kästa— Huddinge

Välplanerat BR-radhus i populära Kästa!

Beläget i idylliskt kvarter finns detta charmiga parhus i populära och barnvänliga Kästa. Här finns en självklar grannsämja och kvarterskänsla och de fridfulla omgivningarna erbjuder en mängd aktiviteter för hela familjen. Disponerat på två plan med social planlösning erbjuds all komfort som en familj kan behöva såsom carport, stort kök, tvättstuga och två badrum.

Man välkomnas till huset via den trevliga och uppväxta trädgården och man kan bekvämt parkera bilen i tillhörande carport och har man fler bilar finns det gott om plats för ytterligare biluppställning. I anslutning till carporten finns även det generösa förrådet som kan användas som verkstad.

På entréplan finns det rymliga köket som inbjuder till matlagning, vardagsrummet med härligt ljusinsläpp, sovrum samt badrum med badkar. Gott om plats för förvaring finns i hallen och på vinden finns ytterligare utrymme. Här finns även den stora altanen som inbjuder till trevliga grillkvällar och har ett alldeles utmärkt solläge.

På nedre plan finns två sovrum varav det ena leder ut till uteplatsen och en tomt som är alldeles lagom stor att hinna ta hand om. På nedre plan finns också det minst sagt generösa förrådet som kan användas som ytterligare sovrum eller förslagsvis biorum. På detta plan finns även praktiskt tvättstuga, ytterligare badrum med dusch samt klädkammare.

På tomten kan man svalka sig i trädens skugga och gott om inspiration finns till den med gröna fingrar. Plats för odlingar och trädgårdsland finns såväl på framsidan som baksidan.

Runt hörnet finns såväl fotbollsplan som basketplan, pulkabacke, stigar som tar en hela vägen till Flottsbro, skogsområden fyllda med blåbär och på somrarna kan man svalka sig på underbara Stendalsbadet. I närheten finns även den nyrenoverade och populära Sagolekparken. Lugnt område med närhet till smidiga kommunikationer både med bil och med buss. Pendeltåg finns i Huddinge C som dessutom erbjuder ett brett serviceutbud. I närområdet finns även skola, förskola, lekplatser och fantastiska strövområden som erbjuder aktiviteter såväl under sommaren som på vinterhalvåret.

När man bor i ett bostadsrättshus så får man det bästa av två världar då man får känslan av ett eget hus samtidigt som man slipper stora och oförutsedda renoveringar och lagfartskostnader.

Varmt välkomna med er intresse!


Boarea
115 kvm
Avgift
5 762 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-04-05

Mäklarhuset Haninge

Denna radhus på Kavlevägen såldes av oss 2020-04-05. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Kavlevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.