Rådstuguvägen 12

Rådstuguvägen 12

Slutpris

2 600 000 kr


Huddinge C— Huddinge

Rådstuguvägen 12


Slutpris
2 600 000 kr

Huddinge C— Huddinge

Perfekt planerad 2:a med närhet till centrum och kommunikationer.

Välkommen till en ljus och modern lägenhet på Rådstuguvägen 12. En perfekt planerad 2:a i lugnt läge och härlig balkong med förmiddagssol. Det som gör lägenheten oslagbar är pendeltåget och centrum som bara ligger ett stenkast bort.
När du kommer in i lägenheten möts du av de stora fönsterpartiet ut mot den lugna innergården. Lägenheten är planerat med kök med matplats, generöst sovrum med plats för en dubbelsäng och ett helkaklat, rymligt badrum i modern stil. Längst in i lägenheten finns balkongen som förgyller tillvaron. Här kan du exempelvis avnjuta morgonkaffet innan du startar upp dagen. Till lägenheten tillhör även ett rymligt förråd.

Välskött förening med övernattningslägenhet, festlokal för bjudningar, tvättstugor och god ekonomi. Parkeringsplats finns. Här bor du med bästa läge med bara ett par minuters promenad till Huddinge C, kommunikationer och kommunalservice. Bara några hundra meter finner du anrika Fullersta gård med ett populärt fik och surdegsbröd från Spröd bageri.

För dig som har år av studier framför dig så är det bara en station bort med pendeltåget till Södertörns högskola, Polishögskolan och Karolinska Universitets sjukhuset. På fritiden finns stora natur och strövområden inom räckhåll eller lockar Stockholm innerstad är den bara 15 minuter bort med pendeltåget.

Varmt välkommen till Rådstuguvägen 12!


Boarea
49.5 kvm
Avgift
3 188 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2021-09-24

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Rådstuguvägen såldes av oss 2021-09-24. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Rådstuguvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.