Förrådsvägen 34, 7 tr

Förrådsvägen 34, 7 tr

Slutpris

2 650 000 kr


Sjödalen— Huddinge

Förrådsvägen 34, 7 tr


Slutpris
2 650 000 kr

Sjödalen— Huddinge

Nyproducerad 2a med generös balkong och utsikt över takåsar, träd samt fina fasader!

Varmt välkomna till denna ljusa, splitternya tvåa med generös balkong med utsikt över takåsar, träd och fina fasader!

Här bor ni bekvämt i en lägenhet i toppskick och utrustat med allt ifrån balkong till tvätt-, tork- och disk-maskin. Hallen har gott om förvaringsmöjligheter och ger er en bra överblick över de sociala ytorna. Köket är fullutrustat och har öppen planlösning till vardagsrummet. Här finns gott om plats för en soffgrupp och matplats. Rummet har ett härligt ljusflöde via stora fönsterpartier och upplevs luftigt och trivsamt. Balkongen finner ni bakom en glasdörr och härifrån har ni utsikt över takåsar och natur. Ni har yta nog för att få plats med en ordentlig grupp utemöbler och växter. Sovrummet känns voluminöst och erbjuder rum för en rejäl dubbelsäng och nattygsbord eller andra trivselmöbler. Här finns gott om förvaring via en rejäl garderobsvägg. Badrummet är i bra storlek och går stilrent i vitt och grått.

Brf Blomma i Sjödalen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och omfattar 77st bostadsrätter. Föreningens medlemmar har tillgång till lummig innergård, barnvagnsrum och gott om cykelparkeringar. Fastigheten är nybyggd vilket innebär att enbart löpande underhåll kommer genomföras och inga större renoveringar är planerade närmsta åren. Föreningen har 39st parkeringsplatser och en gästparkering i garage, dessa kostar 1 050 kr/mån. I dagsläget är det ingen kö och enbart några fåtal platser lediga (uppgift kontrollerad med Ikano bostad 2021-05-07).

I Sjödalen så bor ni nära naturen, men ändå på gångavstånd till Huddinge Centrum och kommunikationer. Sörskogens grönska, Sjödalsparkens promenadstråk och Trehörningens klippbad gör att ni kan avnjuta sommaren på bästa sätt. I Huddinge Centrum har ni ett 70-tal butiker som erbjuder allt ni kan behöva och från Huddinge Pendeltågsstation så tar ni er till Stockholm city på cirka 16min. I övrigt finns det ett fint utbud av bussar som tar er dit ni önskar.

Välkomna på visning!


Boarea
46 kvm
Avgift
2 964 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
7 av 8 (Hiss finns)
Såld
2021-05-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.